in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RIBE ♓

POSAO

Merkur će na početku aprila praviti odnos sa Plutonom i uspećete da se bolje organizujete u timskom radu i u saradničkim odnosima. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i počećete da planirate nove investicije. Postaćete veštiji i promišljeni u upravljanju novcem. Venera sa Marsom će podstaći u vama potrebu da se maksimalno angažujete u vezi nabavljanja materijalnih sredstava kojima ćete ubrzati ostvarenje vaših ciljeva. Uspeh vas očekuje ako se bavite prometom nekretnina. Uspećete sve rokove da postignete na vreme. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim nepažnji i propustima, što može da dovede do kašnjenja nekih rokova i to bi dovelo do sankcija od strane vaših nadređenih i do finansijskih gubitaka. Finansijske teškoće ili gubitke moći ćete da nadoknadite kroz tajne rezerve ili kanale, zahvaljujući odnosu Venere sa Jupiterom. Dobitke ćete uspeti da ostvarite i kroz oblasti zdravstva, ekonomije i administracije. U odnosima sa saradnicima će biti neophodno da budete prilagodljivi jer će na toj relaciji biti teškoća.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika i pokrenuće u vama osećaj kako da priđete vašim sagovornicima u poslovnim pregovorima da biste ostvarili svoje ciljeve. Bićete ljubazniji u komunikaciji i uspešni u trgovini prehrambenim proizvodima i sredstvima za ulepšavanje kao što su kozmetički proizvodi i slično. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom, što će vam doneti uspeh i dobru zaradu ako se bavite trgovinom i distribucijom farmaceutskih proizvoda i suplemenata. Imaćete uspeh i u tajnim pregovorima. Ulazak Marsa u znak Raka 23. aprila činiće vas sklonim brzopletom ulasku u rizične investicije i doneće vam teškoće i velike izazove ako se bavite poslovima zabave i ugostiteljstva.

Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, saobraćaja, trgovine, usluga i zdravstva. Od vas će se tražiti pregovaračke i prodajne veštine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera i Sunce će u prvoj polovini aprila praviti odnos sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Imaćete vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu, što će vama i vašem partneru omogućiti da se opustite, poboljšate bliskost i komunikaciju, kao i da uvidite prave vrednosti vašeg odnosa. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe.

Trigon Marsa sa Jupiterom u drugoj polovini aprila uticaće povoljno na vaše porodične odnose i uz podršku voljene osobe ćete pristupiti uređenju zajedničkog doma. Merkur sa Jupiterom će vam doneti obostrano razumevanje i slaganje oko zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete se više poveravati, što će uneti stabilnost i sklad u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

U drugoj dekadi aprila ući ćete spontano u intimne odnose sa osobom sa kojom se odnedavno viđate i koja vas duže vreme privlači. Odgovaraće i vama i vašem novom partneru da vašu vezu jedno vreme držite u tajnosti i da provodite vreme zajedno, daleko od pogleda drugih. To će vam omogućiti da se bliže upoznate. Otkrićete da se dobro razumete i da možete otvoreno i iskreno o svemu da razgovarate, pa i o nečem o čemu ne biste razgovarali sa većinom bliskih osoba.

Nešto starije Ribe će uspeti da se dovoljno zbliže sa svojom simpatijom i započeće emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom, kako na polju emocija, tako i u međusobnoj komunikaciji. Jedno drugom ćete umeti da ispunite potrebe i želje.

ZDRAVLJE

Sunce sa Marsom u prvoj polovini aprila uticaće na jačanje vašeg imuniteta i doneće vam porast fizičke snage i kondicije kao i pojačanu potrebu da budete u pokretu i da se bavite sportom i fizičkim aktivnostima. Kvadrat Sunca sa Plutonom u drugoj polovini meseca činiće vas podložnim prolaznim urološkim smetnjama i išijasu. Više se odmarajte.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od srednje kaloričnih namirnica koje sadrže vitamine, proteine i antiokidanse. Na prvom mestu jedite više voća, posebno sušene smokve, pomorandže, borovnice i jagode. Od povrća će vam prijati pasulj, brokoli, krompir i kupus. Ribu i morske plodove pripremajte često. Pijte jogurt, kefir, kombuhu i zeleni čaj sa đumbirom.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 11, 17, 23

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI