in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BIK ♉

POSAO

Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i pokrenuće vas da se posvetite tajnim planovima, pregovorima iza zatvorenih vrata i nalaženju načina da prestignete konkurenciju i izbegnete zamke tajnih neprijatelja. Više uspeha ćete imati ako se bavite zdravstvom. Venera sa Marsom će vam omogućiti da uvećate finansijsko stanje zahvaljujući tajnim rezervama i investicijama u oblasti koje vam mogu doneti prednost u karijeri, a koje vaša struka nije još u dovoljnoj meri razradila. Imaćete podršku nadređenih. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava na teškoće sa saradnicima oko novca. Neko od vaših saradnika može da pokuša da vas prevari ili da pokuša da stekne ličnu korist finansijskim mahinacijama, što bi moglo dovesti do gubitaka ali i ozbiljnih sukoba na poslovnoj relaciji. Venera sa Jupiterom na početku druge dekade aprila doneće vam značajnu podršku iz nevidljivih izvora koja bi mogla da vam omogući napredak u karijeri, veliki uspeh u ostvarivanju važnih ciljeva i veću zaradu od očekivane. Bićete efikasni u finansijskim potezima.

Venera će 14. aprila ući u vaš znak gde je u sedištu, što će vam omogućiti da na najbolji način ispoljite svoje radne kvalitete. Zablistaćete u poslovima koji su povezani sa lepotom, prehranom, menadžmentom i uslugama. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam mogućnosti za ostvarivanje velikih dobitaka kroz investicije u nove oblasti, IT industriju i moderne tehnologije. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u vaš znak. Bićete dobro organizovani i vaše rukovodeće sposobnosti i lični kvaliteti će doći do izražaja Mars će ući u znak Raka 23. Aprila, a kako je tu u padu, nailazićete na teškoće u komunikacijama, saobraćaju i trgovini. Ove oblasti će od vas zahtevati ulaganje velikih napora.

Nezaposleni Bikovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, finansija, ekonomije i prava. Honorarne poslove ćete lako pronaći u uslužnim oblastima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera sa Marsom u prvoj dekadi aprila omogućiće vam više intimnih trenutaka sa voljenom osobom. Vaše strasti će biti pojačane na zadovoljstvo vašeg partnera. Mars će praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam sukobe sa partnerom zbog toga što ćete više pažnje poklanjati prijateljima pod izgovorom kako imate previše posla. Izbegavajte neiskrenost.

Mars će u drugoj polovini aprila praviti trigon sa Jupiterom i motivisaće vas da uložite sve raspoložive resurse u ostvarivanje zajedničkih ciljeva, što će poboljšati vaš odnos sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti i vodićete iskrene i otvorene razgovore. Mars u trećoj dekadi aprila ulazi u znak Raka i donosi vam teškoće u dogovorima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada aprila donosi vam uzbudljivu avanturu sa osobom koja će vas već pri prvom susretu snažno privući i čijem šarmu nećete moći da odolite. Uživaćete u intimnim odnosima ali će to kratko trajati jer ćete ubrzo otkriti da vas vaš novi partner vara i da održava veze sa još nekolicinom osoba. Prekinućete ovu vezi i u drugoj polovini aprila upoznaćete nekog novog s kim ćete početi da se viđate ali ćete uvideti da različito razmišljate, što će ometati vašu komunikaciju i dogovore.

Stariji Bikovi će biti uvučeni u odnos koji će biti nabijen erotskim nabojem ali će u isto vreme da im donosi neprijatne scene u vidu ljubomornih ispada i laži. U vezu nećete ulaziti ali nećete prekinuti viđanje i intimne odnose sa tom osobom.

ZDRAVLJE

Osećaćete pojačanu energiju i potrebu za sportskim aktivnostima ali ćete isto tako biti skloni iscrpljivanju i preterivanju. Važno je da izbegavate preterivanje u životnim zadovoljstvima jer bi to moglo da nepovoljno utiče na vaše zdravlje u celini. U drugoj polovini aprila je neophodno da se više odmarate i da praktikujete psihofizičku relaksaciju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u odnosi bazne jer će vašem organizmu biti potrebna ravnoteža. Od povrća jedite spanać, kelj, celer i rotkvice. Od žitarica pripremajte soju u zrnu i pšenične klice. Od voća jedite banane, avokado, sušene smokve i pijte sok od limete razblažen vodom. Od namirnica životinjskog porekla jedite pileća jetra.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 16, 18, 22

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI