in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

BLIZANCI ♊

POSAO

Merkur će 2. aprila praviti odnos sa Plutonom i uvećaće vaš platni promet. Lako ćete nalaziti efikasne načine da rešavate komplikovane situacije na poslu i vaš um će biti oštar i prodoran, što će vam doneti uspeh u pregovorima, trgovini i bavljenju tehničkim stvarima u okviru posla kojim se bavite. Nakon toga 4. aprila, Merkur ulazi u znak Ovna i donosi vam bolju koordinaciju sa saradnicima. Bićete u mogućnosti da preuzmete vodeću poziciju u timskom radu. Koristi ćete imati od saradnje sa firmama koje se bave transportom, menadžmentom, logistikom i komunikacijama. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti sklonim propustima i pogrešnim potezima. Nećete jasno moći da sagledate važne činjenice, pa je važno da ne činite nikakve nagle poteze, niti da budete svojeglavi. Izbegavajte sukobe na poslu, posebno sa nadređenima. Venera sa Jupiterom u drugoj dekadi aprila doneće vam podršku od strane stručnih osoba i saradnika, što će vam omogućiti da postignete planirane ciljeve i ostvarite zaradu veću od očekivane. Bićete kreativni i snalažljivi.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika i omogućiće vam da pokrenete nešto što ste pripremali u tajnosti. Imaćete bolji uvid u to s kim možete da ostvarite obostrano korisnu saradnju, a koga treba da izbegavate. Više uspeha ćete imati ako se bavite zdravstvom i dizajnom. Trigon Marsa sa Jupiterom će vam omogućiti da poboljšate svoje radne veštine i da povučete potez koji vam može doneti napredak u karijeri. Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte da se zadužujete. Merkur i Sunce će ući u znak Bika 19. aprila, što će vam omogućiti da uklonite prepreke i otkrijete spletke oko vas. Tako ćete izbeći zamke i ubrzati ostvarenje planova. Mars će ući u Raka 23. aprila i dovešće do otežanog priliva novca.

Nezaposleni Blizanci će imati mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, usluga, komunikacija, administracije i menadžmenta. Tražiće se vaša veština rešavanja komplikovanih zadataka.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 10. aprila praviti odnos sa Jupiterom i donosi vam provode sa prijateljima, izlete sa voljenom osobom i lepe zajedničke trenutke gde ćete moći da se u potpunosti posvetite jedno drugom. Sunce sa Jupiterom probudiće u vama vrline i voljenoj osobi ćete pružati najbolji deo sebe, podršku i inicijativu za zajedničke aktivnosti i zabavu.

Mars i Merkur će u drugoj polovini aprila praviti skladne aspekte sa Jupiterom, što će vas motivisati da unesete više strasti i dinamike u vašu emotivnu vezu, na zadovoljstvo voljene osobe. Imaćete konstruktivne predloge kako da unapredite vaš odnos, koje će vaš partner prihvatiti. Dobro ćete se razumeti oko svega i usmerićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Tokom aprila će vam se pružiti mogućnosti da upoznate osobu sa kojom biste mogli ući u skladnu emotivnu vezu. Vaš potencijalni partner dolazi iz daleka ili ćete se upoznati preko društvenih mreža ili sajtova za upoznavanje. Već na početku ćete primetiti da se dobro razumete, da možete otvoreno da razgovarate o svemu i da delite zajednička interesovanja. Najviše ćete se slagati u vezi potrebe za kretanjem i razgovorima. Započećete slobodnu vezu na daljinu do kraja meseca.

Stariji Blizanci će započeti intenzivan kontakt sa osobom koju su upoznali preko zajedničkog prijatelja, a koja ne živi u istom mestu. Provešćete jedan vikend zajedno koji će vas zbližiti i započećete vezu koja će biti slobodnog tipa.

ZDRAVLJE

Kvadrat Marsa sa Neptunom u prvoj polovini aprila činiće vas podložnim upalama i infekcijama. Preduzmite preventivne mere, tako što ćete praktikovati zdravu ishranu i više se odmarati. Druga polovina aprila vam donosi bolje zdravlje ali kako će Mars ući u znak Raka gde je slab, imunitet će vam biti slabiji. Održavajte kondiciju u formi lakšim vežbama.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vitaminima i koje u sebi sadrže materije za čišćenje organizma od štetnih materija. Od povrća uzimajte prokelj, spanać i sočivo. Od voća jedite jabuke, nar i borovnice. Kao dodatak ishrani koristite morske alge, pčelinji polen i kakao. Od vitamina uzimajte A, C i E vitamin. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 12, 18, 24

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI