in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

RAK ♋

POSAO

Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i vaše polje posla i karijere. Počećete da planirate i organizujete nove radne zadatke i projekte. Imaćete uspeha u svemu što je vezano za oblasti komunikacija, saobraćaja i trgovine. Vaša prilagodljivost okolnostima, radne veštine i snalažljivost će vam omogućiti da postignete veći deo planiranih ciljeva. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom. Suočavaćete se sa spletkama koje bi lako mogle da ugroze vaš ugled. Izbegavajte nagle poteze i ulazak u mutne poslove. Venera sa Jupiterom će uticati na poboljšanje vašeg platnog prometa i uspećete da ostvarite profit kroz oblasti dizajna, lepote, kao i kroz bavljenje pravom i administracijom. Budite pažljivi u javnim poslovima jer na ovom polju može da dođe do komplikacija i neslaganja sa nadređenima zbog izazovnih aspekata Venere i Sunca sa Plutonom. Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je snažna i doprineće izgrađivanju obostrano korisnih i dobitnih saradničkih odnosa. Imaćete dobar osećaj za potrebe vaših klijenata i bićete uspešni u svakoj vrsti timskog rada.

Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da jedan deo zarade izdvojite za rezerve kojima ćete pokriti krizne situacije, a da deo novca uložite u rešenja kojima ćete na najmanju moguću meru umanjiti mogućnost komplikacija na polju platnog prometa. Konjunkcija Merkura i Sunca u vašem polju posla će vam otvoriti mogućnost da zahvaljujući vašim organizacionim sposobnostima dođete na bolji položaj. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika. Angažovaćete se u timskom radu i pronalaženju novih pouzdanih saradnika. Mars će 23. aprila ući u vaš znak, gde je u padu, što vas upozorava da izbegavate ishitrene poteze. Osećaćete potrebu da istaknete svoj autoritet ali ćete biti skloni da preterujete.

Nezaposleni Rakovi će morati da se potrude kako bi pronašli odgovarajući posao. Najviše uspeha će imati u oblastima finansija, administracija, energetskom i građevinskom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Merkur sa Saturnom u prvoj polovini aprila doneće vam slaganje sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Dobro ćete se razumeti i tragaćete za rešenjima kako da prevaziđete situacije koje unose napetost i teškoće u vaš odnos. Potrebno je da budete iskreni i da jasno stavite do znanja voljenoj osobi šta vam smeta u vašem odnosu. To će vam doneti stabilnost.

Merkur će u drugoj polovini aprila praviti odnos sa Jupiterom i Marsom i donosi vam više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu što će vam omogućiti da se angažujete oko unošenja nečeg novog u vašu vezu. To će vam doneti više sklada i razumevanja. Kvadrat Merkura sa Plutonom dovešće do različitih pogleda na zajedničke ciljeve i zahtevaće kompromis.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je neko s kim ćete moći da ostvarite iskrenu komunikaciju, dobro razumevanje i s kim ćete moći da radite na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Takvu osobu možete upoznati kroz poslovne aktivnosti i kontakte. Obratite pažnju na nekog ko vam je uvek od pomoći i ko ima jak osećaj odgovornosti. Budite pažljivi da ne donosite ishitrene odluke i da vas ne obuzmu prejake strasti. U trećoj dekadi aprila možete neočekivano započeti vezu ali neće biti lako da je održite.

Nešto stariji Rakovi upoznati osobu sa kojom će sarađivati na zajedničkom projektu i koja će u početku da se postavi prijateljski prema njima ali će kasnije doći do obostranih simpatija. Avantura je lako moguća ali ne i ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će tokom aprila biti stabilno. Jedino će vam biti osetljivi disajni kanali i zglobovi ali bez ozbiljnih smetnji. Prijaće vam da više vremena provodite na mestima gde je vazduh čist, pa vam se savetuju izleti u prirodu, svakodnevna šetnja i psihofizička relaksacija. Vašem telu će najviše prijati praktikovanje vežbi iz oblasti joge, uz vežbe disanja.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste ostvarili ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu i pravite sokove od povrća. Od voća će vam prijati nektarina, ananas, jabuka i kivi. Kao dodatak ishrani uzimajte masline, med, mineralnu vodu, sodu bikarbonu i sok od limuna. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

5, 8, 17, 20, 23

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI