in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Merkur će 2. aprila praviti odnos sa Plutonom i omogućiće vam da uspešno okončate pregovore u vezi novih projekata, u kojima ćete pokazati zavidnu pregovaračku veštinu, prilagodljivost, snalažljivost i sposobnost da izvučete velike dobitke za sebe. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i usmeriće vas da se angažujete na uvođenju novih usluga u okviru vašeg posla. Imaćete uspeha u uslugama oglašavanja, kao i u radu raznih call centara i servisa za podršku korisnicima. Venera će praviti odnos sa Marsom i doneće vam dobar osećaj kako da pristupite korisnicima vaših usluga tako da budu zadovoljni, što će vam privući veći broj zadovoljnih korisnika i doneti vam veću zaradu od očekivane. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u poslovne i finansijske rizike jer bi vam to moglo naneti gubitke. Na finansijske teškoće ćete nailaziti ako se bavite zabavom, prosvetom, prometom novca ili dizajnom. Venera sa Jupiterom će dodatno poboljšati vaš saldo na računu zahvaljujući tome što ćete sve rokove postići na vreme.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je snažna i omogućiće vam da poboljšate i učvrstite odnose sa poslovnim partnerima, započnete nova partnerstva i sklopite ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da prikupite sredstva koja ćete moći da ulažete u nabavku novih sredstava za rad. Veliki uspeh vas očekuje ako se bavite IT sektorom, ako imate privatni posao ili ste po struci programer ili ekonomista. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika i doneće vam korisno partnerstvo sa jednom osobom na visokom položaju. Ulazak Marsa u znak Raka 23. aprila otežaće vam saradnju sa inostranim partnerima.

Nezaposleni Škorpioni će imati pogodne šanse da dobiju novi posao u oblastima usluga, posebno ako su po prirodi komunikativni. Honorarni poslovi će vam se takođe pokazati isplativim.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera sa Marsom na početku aprila pojačaće vašu strastvenost, što će prijati vašem partneru jer ćete imati više volje za zajedničke intimne trenutke i umećete da svog partnera podržite i pokrenete na akciju. Kvadrat Venere sa Plutonom će dovesti do preteranih strasti i izazivaće posesivne i ljubomorne ispade. Izbegavajte svađe i sukobe.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika i vaše polje ljubavi, što će vam doneti stabilnost i sklad u emotivnoj vezi. U trećoj dekadi ćete uneti nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će još više doprineti bliskosti ali ćete se u isto vreme susresti sa prolaznim zahlađenjem i sumnjom zbog kvadrata Venere sa Saturnom. Ubrzo ćete prevazići teškoće.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi susret sa osobom koja će vas privući fizički i sa kojom ćete ostvariti strastven intimni odnos bez obaveza, što će vam u potpunosti odgovarati. Ovakva vrsta veze može da potraje duži period ali nećete planirati ništa ozbiljno jer još uvek niste spremni da se vezujete, a da vaš partner nije osoba koja želi stabilnu i dugu veze. Treća dekada aprila doneće vam preispitivanje vaših osećanja. Shvatićete da neka razočaranja iz prošlosti još niste preboleli.

Stariji Škorpioni će provoditi vreme sa osobom sa kojom se viđaju povremeno, a sa kojom će odjednom postati bliski. Spontano ćete započeti intimni odnos ali ćete za sada na tome i ostati. Više će vam odgovarati avantura od ulaska u vezu.

ZDRAVLJE

Vaše zdravlje će tokom aprila biti uglavnom stabilno, a vaš imunitet i kondicija će biti na potrebnom nivou. Koristilo bi vam da slobodno vreme provodite u prirodi i da praktikujete svakodnevnu šetnju i rekreativne fizičke vežbe. Vožnja bicikla, fitnes vežbe ili joga su pravi izbor za vas i doprineće da vaše zdravlje bude u punoj formi tokom ovog meseca.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne, a to su od povrća peršun, krastavci, prokelj, patlidžan, praziluk i rotkvice. Od voća će vam prijati smokve, mango i papaja. Kao dodatak ishrani koristite masline, morske alge i med. Od žitarica jedite proso, heljdu, susamovo seme i soju. Jogurt vam je neophodan. Izbegavajte meso.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 15, 20, 24

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI