in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2021: PRVO RASKID A ONDA TI KONAČNO STIŽE PRAVA LJUBAV KOJU SI DUGO ČEKALA

STRELAC ♐

POSAO

Merkur će na početku aprila praviti odnos sa Plutonom i omogućiće vam da se dobro organizujete i na vreme dovršite prioritetne radne zadatke, što će vam doneti dobitke i poboljšati stanje na vašem računu. Merkur će 4. aprila ući u znak Ovna i doneće vam nove ideje kako da u svom poslu više radite ono što volite, a da u isto vreme možete da napredujete u karijeri i dobro zarađujete. Ove ideje ćete početi da razrađujete i polako sprovodite u delo. Venera sa Marsom će vam omogućiti da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i da budete efikasniji u zajedničkom radu. Očekuje vas uspeh ako se bavite prosvetom, zabavom, kreativnim radom ili ugostiteljstvom. Mars će 9. aprila praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam teškoće ako se bavite javnim poslom. Nailazićete na nejasnoće u odnosima sa poslovnim partnerima koje će vas primorati da neke rokove odložite, a to bi moglo da vam nanese štetu. Venera sa Jupiterom će vam doneti srećne okolnosti u pregovorima i uspećete da ostvarite uspeh i veliku zaradu u oblastima komunikacija.

Venera će 14. aprila ući u znak Bika gde je u sedištu i doneće vam povoljne mogućnosti da unapredite vaš sektor i ponudu usluga. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama lepote i dizajna. Budite pažljivi u upravljanju finansijama. Na tom polju ćete nailaziti na neslaganje sa nadređenima. Mars će 17. aprila praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam napredak i bolju zaradu u poslovima vezanim za oblasti javnosti, moderne tehnologije, trgovine i inženjeringa. Merkur i Sunce će 19. aprila ući u znak Bika i doneće vam podršku nadređenih za ostvarivanje planova na polju usluga. Mars će 23. Aprila ući u znak Raka, što će vam doneti teškoće u platnom prometu. Izbegavajte da se zadužujete i da obavljate velike transakcije.

Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, komunikacija, trgovine i u javnim poslovima gde se traži veština rada sa klijentima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Ulazak Merkura u znak Ovna na početku aprila doneće vam više zabave i mnogo dinamike koja će i vama i vašem partneru prijati. Jedno drugome ćete pružati pozitivne podsticaje. Razgovaraćete o ozbiljnim temama i dugoročnim zajedničkim planovima. U vezi toga ćete se dobro razumeti i odlično ćete se složiti. Pridržavaćete se dogovora.

U drugoj polovini aprila će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da prevaziđete neke nesuglasice i nesporazume od ranije, da jasnije sagledate šta želite u vašoj vezi, šta očekujete od partnera, a zatim ćete se potruditi da to i ostvarite. Unećete nešto novo u vaš odnos, što će doprineti boljem slaganju i usmerenju ka novim zajedničkim ciljevima.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo da osobom koja je dinamična, avanturističkog duha, stalno u pokretu i puna energije, a uz to i strastvene prirode. Između vas će doći do obostranih simpatija i počećete da se viđate, izlazite i ubrzo ćete uži i u intimne odnose. Vaš novi partner će na vas delovati vrlo pozitivno i pokretaće vas na konstruktivnu akciju. Kako ste i sami vatrene prirode, biće vam lako da držite korak sa voljenom osobom i da jedno drugog pokrećete.

Nešto stariji Strelci će biti otvoreni na avanturu i neće insistirati na ozbiljnoj vezi. Upoznaćete osobu koja će biti upravo ono što vam je trenutno potrebno, a to je neko s kim ćete moći da se krećete, imate zajedničke aktivnosti i strast.

ZDRAVLJE

Očekuje vas stabilno i dobro zdravlje tokom celog aprila. Praktikovaćete preventivne mere, bićete fizički aktivni i puni pozitivne energije, što će vam davati otpornost na stres. Moguće su samo manje i prolazne smetnje povezane sa hormonima ili alergijske reakcija na cvetanja, ali manjeg intenziteta. Budite što više na mestima sa čistim vazduhom.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže antioksidanse. Od voća je potrebno da uzimate suvo grožđe, borovnice, jagode, avokado i pomorandže. Od povrća pripremajte jela sa belim lukom, spanaćem, brokolijem, pasuljom, krompirom i kupusom. Od mlečnih proizvoda jedite tofu sir. Od dodataka jelima uzimajte morske alge. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 16, 20, 25

11 STVARI KOJE DOKAZUJU DA STE ODLIČNE U KREVETU

PRAVO POREKLO I ZNAČENJE TVOG IMENA: PRONAĐI SVOJE IME, SAZNAJ ODAKLE POTIČE I ŠTA ZNAČI