in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

JARAC ♑

POSAO

Dragi Jarčevi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom i doneće vam pomoć saradnika u realizaciji važnih radnih zadataka. Ostvarićete napredak u pregovorima oko novih projekata jer ćete imati dobar osećaj kako da pristupite vašim sagovornicima i šta da im ponudite kako bi prihvatili saradnju. Potrebno je da budete jasni i određeni u svojim predlozima i ponudama jer bi zbog kvadrata Sunca i Merkura sa Neptunom moglo doći do nejasnoća koje bi otežale pregovore. Sa nadređenima ćete nailaziti na neslaganja u komunikaciji i može da dođe do sukoba, što će vas ograničavati u mogućnostima delovanja. U drugoj dekadi decembra će Venera praviti odnos sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom i doneće vam mogućnost da učvrstite svoj položaj, čak i da napredujete u karijeri. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, prihvatićete i uspešno izvršavati odgovornije radne zadatke i imaćete odličnu koordinaciju sa saradnicima. Važne projekte i zadatke ćete dovršiti u predviđenom roku i dobićete priznanje od vaših nadređenih.

Venera će 15. decembra ući u znak Strelca i doneće vam pogodne uslove da započnete sa realizacijom planova koji podrazumevaju tajnost, kako biste uspeli da prestignete konkurenciju. Imaćete uspeha u humanitarnom radu i ako se bavite zdravstvom. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije. Jupiter će 19. decembra ući u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji će vam omogućiti da investirate veću sumu novca u velike i dugoročne projekte koji mogu biti povezani sa inženjerskim poduhvatima, modernom tehnologijom, razvojem aplikacija, kompjuterskih programa i sistema. Suočavaćete se sa preprekama u dovršavanju nekih zadataka. Nove i kreativne ideje ćete uspeti da primenite u svom radu. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u finansijskom i IT sektoru, u industriji elektronskih komponenti i u svemu gde se traži tehničko znanje i veštine.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Skladni aspekti Venere u prvoj polovini decembra doneće vam romantične trenutke uz voljenu osobu koji će vas oboje ispuniti zadovoljstvom. Imaćete nove i zanimljive predloge kako da provedete zajedničko vreme i to će delovati podsticajno na vašeg partnera. Bićete posvećeni ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Unećete nešto novo u vašu vezu. Druga polovina decembra će vam doneti uvide u kvalitet vaše veze i imaćete ideje kako da vaš odnos načinite još kvalitetnijim. Biće vam jasno šta vam je neophodno da biste mogli da budete jedno drugom od podrške i kako da se opustite, zabavite i istinski uživate jedno u drugom. Nesuglasice ćete imati oko dogovora u vezi porodičnih planova.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja i počećete da sa tom osobom provodite slobodno vreme. Uživaćete u zajedničkim temama i otkrićete da se intuitivno razumete, a da vaša nova simpatija pokazuje svoje osećanja slobodnije od većine ljudi koje poznajete. U trećoj dekadi meseca ćete biti otvoreni za ulazak u vezu ali će se pojaviti vaša bivša ljubav u novom izdanju i to će vas privući. Naći ćete se u situaciji gde treba da mudro odlučite. Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koju će da idealizuju i sa kojom će želeti da uđu u emotivnu vezu ali će ih brinuti da nešto ne pođe nizbrdo. U drugoj polovini decembra ćete konačno dobiti potvrdu da želje mogu da vam se ostvare.

ZDRAVLJE

Prva polovina decembra vam donosi osetljivost na stres i prehladu. Potrebno vam je više odmora. Koristite svaki trenutak lepog vremena za šetnju na mestima gde ima mnogo zelenila i čistog vazduha. U drugoj polovini decembra će vaš imunitet bit pojačan i zdravlje će vam biti stabilno. Izbegavajte da preterujete u životnim zadovoljstvima i praktikujte relaksaciju. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u svojoj osnovi antioksidansi i koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od voća jedite banane, jabuke, pomorandže i grejpfrut. Od voće jedite turšiju i kiseli kupus, krastavac, kelerabu, peršun, grašak i sočivo. Integralne žitarice kao što su heljda, ovas i raž uzimajte za doručak uz med i jogurt. Izbegavajte meso.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE