in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

BIK ♉

POSAO

Dragi Bikovi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj za poslovne odnose, posebno za poboljšanje partnerstva i saradnje. Ostvarićete dobitke kroz saradnju sa dizajnerima, osobama iz oblasti zabave ali isto i sa lekarima, farmaceutskim kompanijama i preduzećima koja se bave proizvodnjom i prodajom hemijskih proizvoda, kao što su sredstva za ličnu higijenu i za čišćenje u domaćinstvu. Kvadrat koji će Sunce praviti sa Neptunom 9. decembra vas upozorava da budete pažljivi u vezi troškova. Izbegavajte rizične investicija jer biste mogli imati gubitke. Nadređeni vas neće podržati u vezi jedne saradnje. Sunce će 11. decembra praviti trigon sa Marsom i doneće vam mogućnost da dobijete finansijsku podršku za poslove koji su povezani sa zdravstvom, humanitarnim radom, ekonomijom, platnim prometom i poslovima od opšteg društvenog značaja.

Kvadrat Merkura sa Neptunom će vam doneti neslaganja i nesporazume u odnosima sa saradnicima, što će se najviše ispoljavati u raspodeli obaveza i obračunu zarade. Bićete neorganizovani. Sredinom decembra Venera će ući u znak Strelca. Doneće vam dobar osećaj za rukovanje novcem, a to će vam omogućiti da poboljšate platni promet i rešite veći deo vaših dugovanja poveriocima. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije, a nakon dva dana će i Jupiter ući u Vodoliju i 21. u mesecu će praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere. Ovo će vam doneti izuzetno povoljne mogućnosti da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri i veliku zaradu. Ostvarićete stabilne pozicije u svom poslu. Pred kraj meseca neophodno će biti da pripazite na odnose sa naređenima i da izbegavate finansijske mahinacije. Čuvajte se spletki tajnih neprijatelja. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao ako su to planirali. Povoljne mogućnosti da dobiju novi posao imaće u oblastima građevinarstva, industrije i finansija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini decembra prolaziti kroz vaše polje ljubavi i praviće trigon sa Neptunom i odnos sa Plutonom i Jupiterom. Očekuju vas prijatni i romantični trenuci sa voljenom osobom. Unećete više zabave u vašu vezu, družićete se sa zajedničkim prijateljima i otputovaćete na kraći odmor u mesto koje oboje želite da posetite. Prijaće vam opuštanje. Druga polovina decembra će vam doneti mogućnost da isplanirate nove zajedničke ciljeve i da se angažujete zajedničkim snagama oko njihovog ostvarenja. To će uneti nove trenutke u vašu vezu koji će vas zbližiti i doneti vam više međusobnih podsticaja, podrške i zadovoljstva. U trećoj dekadi meseca moguć je sukob sa partnerom zbog tajne koja će biti otkrivena.

Ako ste slobodni:

Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti da uđete u novu emotivnu vezu. Osoba koja je često u vašoj blizini i koja vam daje otvorene i jasne signale sa joj se dopadate pokušaće da vas osvoji, što će vam prijati ali ipak nećete odmah da poklonite naklonost i poverenje. U početku ćete se dogovoriti za sastanak ili izlazak kako biste se bolje upoznali. Već na prvom izlasku ćete biti oduševljeni i do treće dekade decembra ćete ući u skladnu vezu koja bi mogla da potraje. Stariji Bikovi će se zaljubiti na početku meseca u osobu koju će upoznati preko zajedničkog prijatelja. Simpatije će biti obostrane. Započećete da se viđate, pojaviće se strasti i jake emocije. Sredinom meseca ćete shvatiti da ste srodne duše.

ZDRAVLJE

Potrebno je da preduzmete preventivne mere kao što je zdrava ishrana, redovne fizičke aktivnosti, ali i da izdvojite dovoljno vremena za odmor i relaksaciju, kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Ako to zanemarite, bićete podložni virusnim infekcijama. U trećoj dekadi decembra može doći do pada vašeg imuniteta. Izbegavajte duži boravak na vetru i hladnom. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina. Na prvom mestu vam je neophodan C vitamin koji možete unositi kroz kiseli kupus i jela od kiselog kupusa, turšiju i sok od limuna. Pomorandže i mandarine, kivi i ananas su vam potrebni od voća. Meso jedite pileće i povremeno pripremajte morsku ribu. Izbegavajte mesne delikatese.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE