in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

BLIZANCI ♊

POSAO

Dragi Blizanci, Oslonite se na intuiciju u prvoj dekadi decembra. Imaćete dobar osećaj kojim pravcem da vodite vaše poslove i kako da obavljate radne zadatke. Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam oslobađanje vaših kreativnih ideja koje ćete ostvarivati sa lakoćom. Imaćete uspeha u oblasti usluga, a moguć je i napredak u karijeri. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima i sa poslovnim partnerima jer se sa njima nećete uspeti složiti i uskladiti oko načina realizacije vaših planova. Oni će vam stajati na putu. Teškoće vas očekuju u javnim poslovima. Većina vaših radnih zadataka će zbog toga biti polovično odrađena, što će umanjiti početna očekivanja i zaradu. Na sreću, uspećete da se prilagodite situaciji i izvučete dovoljno koristi za sebe, bez obzira na prepreke. U drugoj dekadi decembra Sunce će praviti trigon sa Marsom i omogućiće vam da postignete konstruktivnu saradnju sa osobama od autoriteta, poslovnim partnerima i saradnicima.

Privući ćete pažnju javnosti i ostvariti dobitke. Pripazite na izjave koje dajete u javnosti jer ćete biti pogrešno shvaćeni. Sredinom decembra Venera pravi odnos sa Jupiterom i donosi vam finansijsku podršku koja će vam omogućiti da jedan važan projekat privedete uspešno kraju i ostvarite značajne dobitke. Venera će 15. decembra ući u znak Strelca. Sklopićete nove ugovore koji će vam doneti uspeh u poslu. Proširićete vaš poslovni uticaj i ostvariti popularnost u javnosti. Saturn će ući u znak Vodolije 17. decembra, a dva dana kasnije će i Jupiter ući u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna doneće vam mogućnost da pokrenete saradnju sa inostranstvom u vezi velikih i dugoročnih projekata. Ako se bavite prosvetom, objavićete radove koji će vam doneti uspeh u poslu. Finansijske teškoće vas očekuju u odnosima sa saradnicima. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, izdavaštva, grafičkog dizajna, javnom sektoru i zdravstvu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe zahvaljujući pozitivnim aspektima Venere u prvoj polovini decembra. Vaš partner će uživati u pažnji i nežnosti koju ćete pružati, a imaćete dovoljno vremena za intimne trenutke i razmenu iskrenih i dubokih osećanja. Bićete složni u nastojanju da ostvarite zajedničke ciljeve. Izbegavajte neiskrenost, tajne i nepoverenje. Venera će 15. Decembra ući u znak Strelca i vaše polje ljubavi, što će vam doneti više optimizma, radosti i zabave u odnosima sa voljenom osobom. Ulazak Jupitera u znak Vodolije 19. decembra i konjunkcija koju će praviti sa Saturnom u trećoj dekadi meseca doneće vam mogućnost za odlazak na zajedničko putovanje. Vaša veza će biti stabilna i skladna.

Ako ste slobodni:

Decembar vam donosi izuzetno povoljne šanse da upoznate osobu koja bi vam bila odgovarajući partner za emotivnu vezu. Obratite pažnju na osobu koju viđate u grupama ili udruženjima gde se sastajete u svrhu zajedničkih aktivnosti i interesovanja. Neko će vam prići i direktno pokazati da želi da vas bolje upozna. Kako će vam dopasti nastup ali izgled te osobe, bićete otvoreni na bliže upoznavanje. U drugoj polovini decembra ćete ući u skladnu i dugu vezu. Bićete srećni. Stariji Blizanci će početi da se viđaju privatno sa osobom koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Ubrzo ćete ući u intimne odnose, a do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja ali je važno u prvoj polovini decembra da izbegavate duži boravak na vetru i kiši jer ćete biti podložni prehladi i urološkim smetnjama. Druga polovina meseca vam donosi jači imunitet i potrebu za svakodnevnim fizičkim aktivnostima u vidu šetnje i odlazaka u prirodu kad god vam vremenske prilike to dopuste. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži većinom baznu hranu, srednje kaloričnu i punu vitamina. Od voća jedite mandarine, pomorandže, grejpfrut, kivi, suvo grožđe i svakodnevno pijte sok od limuna. Od povrća jedite celer i prokelj. Od mesa uglavnom spremajte morsku ribu uz morske alge i masline. Prijaće vam med, proso i heljda. Izbegavajte slatkiše.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE