in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

RAK ♋

POSAO

Dragi Rakovi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom i doneće vam mogućnost da ostvarite korisnu saradnju sa jednom inostranom firmom, kao i da dobijete materijalnu i finansijsku podršku od strane institucija koje će biti zainteresovane za projekte koje ste im ponudili. Imaćete sreće sa investitorima i ostvarićete profit. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite uslugama jer vas nadređeni neće podržati i zahtevaće od vas drugačiji pristup u nečemu u čemu vi nemate dovoljno iskustva. Trigon Sunca sa Marsom 11. decembra doneće vam bolje radno mesto i odgovorne dužnosti. Nadređeni će vam dati izvršnu i rukovodeću funkciju, što će vam otvoriti mogućnost da napredujete u karijeri. Ako se bavite privatnim biznisom, vaše stručne i rukovodeće sposobnosti će doći do izražaja i ostvarićete jedan važan cilj koji će vam doneti veliku zaradu i uvećati broj vaših klijenata. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom i trgovinom robom iz uvoza.

Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti veliku uspeh ako se bavite kreativnim radom, pravom, prosvetom i javnim poslom. Venera će 15. decembra ući u znak Strelca i doneće vam nove mogućnosti za proširenje vaših usluga. Imaćete uspeha u administrativnom radu i ako ste zaposleni u zdravstvu. Saturn će 17. Decembra ući u znak Vodolije, a nakon dva dana će i Jupiter ući u znak Vodolije. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji doneće vam povećanje platnog prometa i stabilnije finansijsko stanje. Pokrenućete jedan novi veliki projekat koji će zahtevati veće investicije,a koji će se pokazati dugoročno isplativ. Ulazak Merkura i Sunca u znak Jarca u trećoj dekadi decembra omogućiće vam sklapanje novog ugovora i partnerstva. Uspeh vas očekuje u oblasti građevinarstva i industrije. Imaćete otežanu saradnju sa osobama od autoriteta. Nezaposleni Rakovi će dobiti novi posao u oblasti javnosti, a novo zaposlenje vam je zagarantovano ako ste reklamni stručnjak ili ako ste po profesiji ekonomista ili pravnik.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini decembra praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom i Jupiterom. Bićete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje sa partnerom gde ćete se moći opustiti i uživati u lepim, romantičnim i intimnim momentima. Sredinom meseca Venera pravi trigon sa Saturnom i donosi vam dugo željenu stabilnost i sklad u vezi. Druga polovina decembra biće promenljiva i donosi vam mogućnost za unošenje nečeg novog što bi imalo za cilj da poboljša vaš odnos sa voljenom osobom kako biste izbegli monotoniju. Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u Vodoliju, a Sunce ulazi Jarca i u vaše polje ljubavi. Uspećete da prevaziđete ono što vam je u prošlosti pravilo teškoće.

Ako ste slobodni:

Venera će do sredine decembra prolaziti kroz Škorpiona gde je slaba ali će i pored toga praviti povoljne aspekte sa planetama u vašem polju ljubavi i doneće vam mogućnost ulaska u avanturu sa osobom sa kojom ćete slagati uglavnom intimno, ali će vam to sasvim odgovarati i nećete očekivati nešto više od toga. Konjunkcija Jupitera sa Saturnom u trećoj dekadi decembra doneće vam nova iskustva u ljubavi. Upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao emotivni partner. Nešto stariji Rakovi će u drugoj polovini decembra upoznati osobu sa kojom će pronaći mnogo zajedničkih interesovanja. Vrlo brzo ćete shvatiti da jedno drugom odgovarate kao emotivni partneri i ući ćete u skladnu vezu koja može da potraje.

ZDRAVLJE

Bićete promenljivog zdravlja u prvoj polovini decembra zbog čega je važno da se više krećete i da praktikujete fizičke aktivnosti kad god imate viška slobodnog vremena i kada možete da izađete u prirodu. Tako ćete održavati stabilnim vaše zdravlje. Druga polovina decembra doneće vam pojačani imunitet. S druge strane, biće vam potrebno više odmora. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane ali bez suvišnih masnoća. Meso možete pripremati češće, uglavnom piletinu i juneće meso. Ribu možete imati više puta nedeljno na jelovniku. Od povrća jedite turšiju, kiseli kupus, krompir i celer. Od voća su vam potrebne jabuke i pomorandže. Integralni hleb, sir i jaja uzimajte umereno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE