in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

LAV ♌

Dragi Lavovi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom i omogućiće vam da poboljšate platni promet, kao i da prioritetne radne zadatke na vreme dovršite zahvaljujući neophodnom finansijskom prilivu. Imaćete dobar osećaj za finansije, što će vam doneti uspeh ako radite u finansijskom sektoru ili se bavite energetskim resursima. Izbegavajte da ulazite u rizične transakcije i investicije jer biste tako mogli da se nađete na gubitku. Odnos Venere sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da poboljšate promet vaših usluga i da privučete više klijenata. Ako se bavite uslugama koje su vezane za oblasti zabave, građevinske radove i servisiranja ili su povezane sa finansijskim tokovima, ostvarićete zaradu veću od očekivane. Većinu planiranih zadataka ćete obaviti u predviđenom roku. Venera će 15. decembra ući u znak Strelca i bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju dizajna, lepote, kreativnosti.

Uspeh vas očekuje ako ste po struci frizer ili kozmetičar, ili ako ste zaposleni u industriji proizvoda za kozmetiku. Vaši kreativni radovi će privući pažnju. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije, a nakon toga će 19. u mesecu i Jupiter da uđe u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u znaku Vodolije doneće vam mogućnost da se probijete na polju javnosti, da sklopite jedan važan ugovor i poslovno partnerstvo, što bi moglo da vam omogući napredak na polju karijere i dugoročnu zaradu i uspeh. Merkur i Sunce će ući u znak Jarca u trećoj dekadi decembra, što će vam pružiti povoljne mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Imaćete podršku nadređenih za sve što se bazira na dugoročno ostvarivim planovima. Budite pažljivi ako se bavite transportom ili turizmom jer ćete nailaziti na teškoće. Doći će i do otežanog platnog prometa. Pazite na troškove. Nezaposleni Lavovi će dobiti šansu da se zaposle u javnom ili pravnom sektoru. Ako ste po struci dizajner, vaše veštine će biti tražene. Posao možete dobiti i u ugostiteljstvu i prosveti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva polovina decembra biće puna zajedničkih aktivnosti u kojima ćete vaš partner i vi uživati. Imaćete više vremena za zabavu i pokazivaćete više inicijative za izlaske udvoje. Potrudićete se i oko ostvarivanja zajedničkih planova i ciljeva, oko čega ćete biti potpuno usaglašeni. Jedno drugom ćete pružati podsticaje i podršku gde god se to pokaže potrebno. Konjunkcija Jupitera i Saturna u drugoj polovini decembra odigraće se na početku znaka Vodolije i vašeg polja ljubavi. Osećaćete potrebu da na drugačiji način pristupate voljenoj osobi i imaćete bolji osećaj za potrebe i želje vašeg partnera. Vaša veza će tako dobiti na kvalitetu, učvrstićete međusobno poverenje, a uvećaće vam se i zajedničke finansije.

Ako ste slobodni:

Decembar vam otvara velike šanse da upoznate osobu sa kojom biste mogli da ostvarite skladnu emotivnu vezu kojom ćete biti zadovoljni u potpunosti. To od vas zahteva da budete aktivni, da često izlazite ili bar da budete u stalnom kontaktu sa prijateljima i poznanicima. Srodnu dušu ćete upoznati na javnom mestu i to će biti ljubav na prvi pogled. Odmah ćete početi da se viđate i dugo vremena provodite zajedno. Pojaviće se emocije i ubrzo ćete ući u vezu. Nešto stariji Lavovi će privlačiti pažnju svojim šarmom, izgledom i nastupom. Pojaviće se veći broj zainteresovanih za vezu sa vama. Osoba koju ćete upoznati u drugoj polovini meseca preko prijatelja pokazaće se kao pravi izbor.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i imunitet će vam bit dovoljno jak da budete zaštićeni od ozbiljnijih oboljenja i infekcija. Jedino ćete biti osetljivi na prehladu. Potrebno vam je više odmora jer ćete biti skloni da se previše trošite kako na poslu tako i u provodima sa prijateljima. Izbegavajte preterivanje u jelu i piću. Praktikujte svakodnevnu rekreaciju. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne i bazne namirnice kako biste mogli da unosite neophodne kalorije ali i kako biste obezbedili svom organizmu optimalnu ravnotežu. Od voća jedite pomorandžu, suve smokve i suvo grožđe. Od povrća će vam prijati celer, peršun i patlidžan. Jedite više žitarica poput prosa i heljde. Potreban vam je med i C vitamin.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE