in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

VAGA ♎

POSAO

Drage Vage,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam omogućiti da prikupite dovoljno finansija i drugih materijalnih sredstava za unapređivanje i proširenje vaše ponude usluga. Uspeh vas očekuje i ako ste zaposleni u farmaceutskoj industriji, zdravstvu ili ako se bavite higijenom ili kozmetikom, posebno uslugama iz navedenih oblasti. U odnosima sa nadređenima nailazićete na nedostatak podrške, nesporazume ili nejasnoće koje će vas donekle usporavati u sprovođenju vaših planova u delo. Venera će u drugoj dekadi decembra praviti odnos sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam omogućiti da zahvaljujući veštim finansijskim potezima pribavite sredstva koja su vam neophodna za dovršavanje važnih i prioritetnih radnih zadataka. Sve velike poslove ćete uspeti da dovršite na vreme i da uspešno zatvorite ovu poslovnu godinu. Trigon Sunca sa Marsom omogućiće vam da sklopite novo poslovno partnerstvo i da nakon uspešnih pregovora potpišete nov ugovor koji će vam doneti uspeh u javnosti i koji će uvećati vašu zaradu.

Venera ulazi u znak Strelca 15. decembra i donosi vam dobar osećaj za pregovore oko novih projekata. Nastupaćete ljubazno bićete predusretljivi prema vašim sagovornicima, što će vam ići u prilog. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije, a nakon dva dana će i Jupiter ući u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji doneće vam pogodne mogućnosti za pokretanje dugoročnog i isplativog projekta u oblastima zabave, gde ćete moći da ispoljite svoju puni kreativni potencijal. Imaćete uspeha i ako se bavite dizajnom ili programiranjem. Isplatiće vam se investicije u moderne tehnologije. Potrudite se da postignete važne rokove jer ćete tu nailaziti na teškoće. Neočekivano ćete poboljšati zaradu. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima prosvete, zabave, ugostiteljstva, u IT sektoru i u oblastima komunikacija. Honorarni poslovi će vam se višestruko isplatiti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini decembra praviti trigon sa Marsom koji vlada i prolazi kroz vaše polje ljubavi. Sa voljenom osobom ćete se u svemu dobro slagati i jedno drugom ćete davati konstruktivne podsticaje. Strasti će biti pojačane ali će to i vama i vašem partneru prijati. Vodićete dinamične razgovore oko zajedničkih ciljeva i uneti više kvaliteta u vašu vezu. Druga polovina decembra doneće vam više zajedničke zabave. Otkrićete nova zajednička interesovanja i imaćete inicijativu kojom ćete pokretati vašeg partnera da vam se pridruži u raznim zabavnim aktivnostima. Budite pažljivi u trećoj dekadi meseca jer će vam kvadrat Marsa sa Plutonom doneti neslaganja, napetosti i sukobe u vezi porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Imaćete strastvenu avanturu sa osobom vatrenog, sportskog i avanturističkog tipa u prvoj polovini decembra. Uživaćete u intimnim odnosima i zabavi ali će strasti brzo da se istroše. U drugoj polovini decembra ćete upoznati osobu koja će se umnogome razlikovati od većine vaših ranijih partnera i koja će po nečem biti posebna. Privući će vam pažnju svojom zrelošću, obrazovanjem i privlačnim izgledom. Počećete da se viđate i ubrzo ćete započeti dugu, skladnu i stabilnu vezu. Starije Vage će uživati u zabavi i dobro će se provoditi. Bićete u mogućnosti da uđete u više od jedne avanture ali ćete u drugoj polovini meseca upoznati nekog ko će vas potpuno osvojiti svojim vrlinama i kvalitetima. Moguć je ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Decembar vam donosi promenljivo i osetljivo zdravlje pa je potrebno da preduzmete preventivne mere kako bi vaš imunitet bio stabilan i kako biste ga ojačali. Na prvom mestu je potrebno da svakog dana izdvojite vreme za psihofizičku relaksaciju i odmor. Neophodna vam je zdrava ishrana. Izbegavajte stresne okolnosti. Moguća je slabija cirkulacija. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorična namirnice i one koje u sebi imaju materije za brže izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Jedite više voća i povrća. Posebno će vam prijati banane, zatim brokoli i grašak. Semenke lana, bundeve, suncokreta i lana uzimajte svakodnevno. Tofu, indijski orah i badem jedite povremeno.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE