in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Dragi Škorpioni,
Venera će praviti trigon sa Neptunom 6. decembra i omogućiće vam da lako i efikasno ostvarite vaše projekte koji uključuju kreativne ideje i koji mogu da budu povezani sa dizajnom, arhitekturom ali i lepotom i umetnošću. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite muzičkom produkcijom, oblastima zabave, estradom, glumom ili ako ste samostalni umetnik, ugostitelj ili investitor. Ono što će vas usporavati je činjenica da će vam biti potrebno više materijalnih i finansijskih sredstava da biste ostvarili željeni napredak u poslu nego što ste to u početku imali u planu. Od osoba na položaju i od nadređenih zbog toga možete da imate nesuglasice. Venera će u drugoj dekadi decembra praviti odnos sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Ostvarićete značajan napredak u pregovorima oko novih velikih i dugoročnih projekata, dogovorićete prioritetne stvari i bićete uspešni u oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine građevinskim materijalom i energetskim resursima. Obezbedićete finansije i podršku naređenih za proširenje ponude usluga. Očekuju vas dobici.

Venera 15. decembra ulazi u znak Strelca i donosi vam dobar osećaj za investicije i finansije. Naći ćete način da uvećate saldo na vašem računu i ostvarićete dobitke kroz nove investicije. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije, a Jupiter odmah za njim, 19. u mesecu ulazi u Vodoliju. Konjunkcija Jupitera i Saturna u znaku Vodolije doneće vam pogodnosti za započinjanje velikih i dugoročnih projekata iz oblasti modernih tehnologija, programiranja, građevinarstva i arhitekture, kao i mogućnost da pokrenete privatni biznis. Bićete u mogućnosti da ostvarite značajan uspeh i zaradu kroz započeti projekat. U trećoj dekadi decembra pružiće vam se neočekivane pogodnosti za sklapanje novog ugovora i partnerstva. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u svojoj struci, kao i u IT sektoru i građevinarstvu. Ako sate inženjer sa licencom, očekuje vas sigurno i stalno zaposlenje.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Neptunom u prvoj polovini decembra doneće vam romantične zajedničke trenutke uz voljenu osobu. Bićete raspoloženi za zabavu i predložićete svom partneru nešto novo što će vam ispuniti zajedničko vreme. Mogli biste da iskoristite jedan vikend da odete na kraće putovanje koje bi vam prijalo i gde biste se jedno drugom potpuno posvetili. Druga polovina decembra donosi vam mogućnost da unesete nešto novo u vaš zajednički život, da poboljšate vaš porodični život, preuredite životni prostor ali i da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi, što bi vašu vezu unapredilo i podiglo na viši nivo. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan zajednički cilj koji ste ranije odlagali.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi decembra upoznaćete osobu u koju ćete se zaljubiti zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Imaćete utisak kako ste upoznali srodnu dušu i bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete. Otkrićete da postoje obostrana osećanja i da je i druga osoba zaljubljena u vas. U drugoj polovini decembra ćete započeti skladnu emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva. Nešto što ste duže vreme želeli da vam se dogodi, neočekivano će vam se ispuniti. Stariji Škorpioni će početi da se češće viđaju sa osobom koju su doživljavali kao površnog poznanika. Vrlo brzo ćete zaključiti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja. U trećoj dekadi meseca ćete neočekivano započeti vezu.

ZDRAVLJE

Mada ćete tokom decembra biti dobrog zdravlja i u top formi što se tiče fizičke kondicije, bićete podložni upalama i povredama. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim predmetima. Izbegavajte da se fizički iscrpljujete i da se izlažete duže vreme kiši i vetru. Potrebne su vam rekreativne aktivnosti i više odmora jer ćete biti osetljivi na stresne situacije. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne kako biste postigli optimalnu ravnotežu organizmu i oslobodili se štetnih materija. Prijaće vam grašak, brokoli, celer, peršun i patlidžan. Od voća jedite mandarine i suvo grožđe i smokve. Najviše koristite u ishrani artičoke, heljdu, pečurke, med i morske alge. Izbegavajte kafu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE