in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2020: RASKID DUGOGODIŠNJE VEZE I DOLAZAK PRAVE LJUBAVI

STRELAC ♐

POSAO

Dragi Strelčevi,
Venera će 6. decembra praviti trigon sa Neptunom, što će vam dati dobar osećaj za pristup ljudima sa kojima sarađujete i koje srećete u posao i kroz poslovne kontakte. Imaćete dobar osećaj za tajne pregovore koji će vam doneti uspešno zaključene ugovore i podršku koja vam je neophodna za nastavak aktuelnih radnih zadataka. Uspećete da dovršite gotovo sve u predviđenom roku, osim jednog projekta gde ćete pokušati da radite po svom iako nemate potrebnog iskustva i gde ćete imati nesporazuma sa nadređenima. Kašnjenja i teškoće ćete imati i ako se bavite privatnim biznisom. U drugoj dekadi decembra Venera će praviti odnose sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam dati dobar osećaj za investicije i upravljanje novcem. Naći ćete izvore iz kojih ćete finansirati dalji tok vaših tajnih planova i istraživanja koja imaju za cilj da privučete više klijenata i da svojim načinom rada i proizvodima kojima trgujete prestignete konkurenciju. Trigon Sunca sa Marsom doneće vam uspeh kroz prihvatanje razumnih rizika, a vaši kvaliteti će se najviše pokazati kroz kreativnost.

Venera će 15. decembra ući u vaš znak i poboljšaće vaš osećaj za sklad, formu i lepotu. U ličnim nastupima ćete postati zapaženiji i umećete da uspostavite obostrano korisne poslovne odnose i veze. Saturn će 17. decembra ući u znak Vodolije. Jupiter ulazi u Vodoliju 19. decembra. Konjunkcija Jupitera i Saturna u Vodoliji omogućiće vam da pokrenete nove planove i nove pregovore oko velikih i dugoročnih projekata koji zahtevaju velike investicije. Bićete u svemu odlično organizovani i ostvarićete veliki uspeh ako se bavite oblastima trgovine, komunikacija i IT sektorom. Budite pažljivi u vezi finansija i troškova jer ćete u vezi toga doći u konflikt sa nadređenima. Neočekivani uspeh ostvarićete kroz usluge. Nezaposleni Strelčevi će dobiti šansu za novi posao u oblastima zabave, usluga, ugostiteljstva, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Najviše će se tražiti vaše sposobnosti komunikacije i organizacije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada decembra će vam biti opuštena. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i članovima porodice. U drugoj dekadi decembra kvadrat Merkura sa Neptunom činiće vas sklonim da skrivate nešto od partnera, da budete dvosmisleni i nedorečeni u komunikaciji, što će izazivati nesuglasice. Biće vam potrebno više dinamike i zabave. Merkur će 20. decembra praviti konjunkciju sa Suncem u vašem znaku što će vam omogućiti da se zbližite sa voljenom osobom uz nove zajedničke aktivnosti i iskren i otvoren o o važnim temama. Nakon toga će Merkur ući u znak Jarca i bićete motivisani da pružate podršku partneru u svemu gde to bude potrebno. Družićete se sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

že

Jedna osoba će vam slati anonimne poruke gde će vam se udvarati na način koji će vama prijati. U početku će biti tajanstvena, ali ćete do sredine meseca otkriti ko je u pitanju. Predložiće vam tajnu vezu. Dok budete razmišljali da li da pristanete, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem u drugoj polovini decembra, upoznaćete nekog novog ko će vas mnogo više privući, a ko je slobodan. Osetićete neodoljivu privlačnost i sasvim neočekivano ćete započeti novu vezu. Nešto stariji Strelci će biti prilično neodlučni da li da pokušaju da se zbliže sa osobom koja im deluje nesigurno i neodređeno. U drugoj polovini meseca upoznaćete nekog ko zrači stabilnošću i samopouzdanjem. Ući ćete u avanturu.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vas odlično služiti tokom decembra. Osećaćete potrebu da često budete u pokretu, što će vam nadoknađivati povremeni nedostatak fizičkih aktivnosti zbog vaše urođene ležernosti. Bićete osetljivi na promene vremenskih prilika, što vas može povremeno činiti umornim, a moguća i slaba cirkulacija i hormonski disbalans ali će to sve biti prolazno. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice pune vitamina i proteina. Jedite više voća, posebno jabuke, banane, urme, suve šljive, smokve i grožđe. Od pomorandže i limuna možete praviti ceđene sokove jer će vam trebati više tečnosti. Od povrća jedite kiseli kupus, grašak i pasulj. Ribu, jaja i sir jedite češće nego meso. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. NOVEMBAR 2020: NOVA DILEMA U ODNOSU SA VOLJENOM OSOBOM

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. NOVEMBAR 2020: PREOSETLJIVO REAGUJETE NA RAZLIČITE SITNICE