in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

OVAN ♈

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće neophodno da posebnu pažnju posvetite poslovnim partnerstvima, javnim odnosima i projektima koji su od većeg i dugoročnog značaja. Izbegavajte sklapanje novih ugovora i dobro proverite svaku stavku pre potpisivanja bilo kojeg zvaničnog dokumenta ili ugovora. Merkur će 3. novembra krenuti direktno i polako ćete početi da rešavate smetnje koje ste imali u javnim odnosima, pravnim stvarima i u relacijama sa poslovnim partnerima. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Prekinućete jedno partnerstvo zbog proteklih smetnji i razilaženja u interesima. U drugoj dekadi novembra Merkur će ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše veštine u rukovanju finansijskim tokovima. Isplaniraćete uspešne investicije i poboljšaćete obrt novca. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da nakon dužeg zastoja pokrenete jedan važan projekat koji će vam doneti napredak u karijeri i doneti vam velike dobitke. Mars će 14. novembra krenuti direktno. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će početi da dolaze do boljeg izražaja. Brže i efikasnije ćete obavljati zadatke koji su vam u proteklom periodu bili otežani. Venera će praviti kvadrat sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što vas upozorava na teškoće ako se bavite oblastima javnosti, prava i ljudskih resursa. Očekuju vas teškoće u odnosima sa saradnicima. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog nečijih spletki. U trećoj dekadi novembra Venera će ući u znak Škorpiona. Izbegavajte velike transakcije i zaduživanje. Merkur će praviti odnos sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će doprineti efikasnoj realizaciji prioritetnih planova i radnih zadataka i poboljšati vaš ugled i radne odnose. Nezaposleni Ovnovi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima finansija, bankarstva, menadžmenta i informacionih tehnologija. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bićete nepopustljivi u svojim zahtevima prema drugoj strani. Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rešenje, ovo bi moglo ozbiljno da naruši vaše odnose, čak da dovede do privremenog razilaska. Venera će u drugoj polovini novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rešavanje već aktuelnih problema u vašoj vezi sa partnerom. Opozicija Venere sa Uranom 27. novembra prouzrokovaće neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama da probudi nekontrolisane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku delovati kao emotivna veza kakvu ste oduvek želeli. Ubrzo ćete početi da osećate jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više podsticati u vama. U drugoj dekadi novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem meseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvek. Stariji Ovnovi će uvideti kako bi trebalo da paze pre nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočićete se sa nekontrolisanim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrediti.

ZDRAVLJE

Nakon perioda promenljivog i oslabljenog zdravlja, novembar će vam doneti znatno poboljšanje. Više nego obično ćete voditi računa o svom zdravlju, preduzimaćete preventivne mere i koristiti metode za jačanje imuniteta. Bićete otporni na stresne okolnosti što će znatno doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Osećaćete potrebu da se više krećete i vežbate. Vaša ishrana treba da sadrži gradivne namirnice pune vitamina i proteina. Od povrća jedite kuvani krompir, celer, peršun i šargarepu. Posebno će vam prijati čorbe od mešanog povrća, sa većom količinom peršunovog lista. Od voća jedite sušene smokve i grožđe, kao i jabuke. Ribu i pileće belo meso možete jesti češće, kao i mladi sir i jaja. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi

3, 10, 14, 17, 25

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU