in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

JARAC ♑

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće vam teško da planirate i da donosite efikasne poslovne odluke, što će vas znatno usporiti. Vaša koncentracija će biti umanjena. Na teškoće ćete nailaziti ako se nalazite na odgovornom položaju ili ako se bavite trgovinom, komunikacijama ili ako vaš posao podrazumeva rad sa klijentima ili javne usluge. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja važnih rokova. Moglo bi da dođe i do prekida jednog važnog poslovnog odnosa zbog razilaska u interesima. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da se angažujete u timskom radu, kao i da započnete nove saradničke odnose koji će se pokazati korisnim po vas. Jupiter će praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri, dobijete viši položaj, kao i da pokrenete novi projekat koji ste više puta odlagali, a koji će vam doneti dugoročnu korist i uvećati finansijsko stanje. Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da dovršavate prioritetne zadatke koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite oblastima industrije ili mehanike. Budite pažljivi u poslovnim odnosima jer će nepovoljni aspekti Venere u drugoj dekadi novembra dovoditi do otežanog priliva sredstava i nedostatka podrške, a nailazićete i na otežanu saradnju i loše odnose sa kolegama. Ako se bavite dizajnom, arhitekturom i građevinarstvom, bićete suočeni sa velikim preprekama. U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da prevaziđete sve teškoće i da se istaknete kao rukovodilac. Nezaposleni Jarčevi dobiti šansu da se zaposle u oblastima usluga, menadžmenta i administracije. Ako ste planirali pokretanje sopstvenog posla imaćete podršku krajem meseca.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom u prvoj dekadi novembra doneće vam tenzije u odnosu sa voljenom osobom jer će vam biti teško da se međusobno uskladite u vezi kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete imati na poslu nećete moći da dovoljno vremena posvetite jedno drugome i zajedničkim aktivnostima. Budite otvoreni na zajednički pristup rešenju. Druga polovina novembra doneće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe jer nećete biti spremni da ispunite očekivanja i potrebe vašeg partnera. Tek od treće dekade meseca ćete biti otvoreni na razgovore oko toga kako da poboljšate vašu vezu i rešite teškoće na koje nailazite. Do kraja meseca ćete većinu smetnji ukloniti i postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Postaćete bliski sa osobom koju ste upoznali u ra

nijem periodu i počećete da se češće viđate i zajedno izlazite. Povezivaće vas ista interesovanja i zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Vodićete zanimljive razgovore koji će biti ponekad i zabavni i otkrićete kako jedno drugog možete da nasmejete. Nedostajaće vam emotivna povezanost. Osećaćete privlačnost, pa čak će i strasti da se probude ali će vam biti teško da međusobno delite osećanja. Budite strpljivi. Nešto stariji Jarčevi će igrati igru toplo-hladno sa osobom koja im se dopada i koju su upoznali pre vise meseci. Kako bude došlo do emotivnog približavanja, odmah potom će doći do udaljavanja. To će otežavati ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom novembra i bićete često u pokretu, što će pozitivno uticati na vaš imunitet i fizičku kondiciju. S druge strane ćete biti osetljivi na stresne okolnosti, što će zahtevati da nalazite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju. Moguća je lakša upala u predelu urinarnog trakta. Kontrolišite nivo šećera u krvi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i koje sadrže vitamine. Od povrća će vam prijati turšija, kupus, krastavci, peršun, krompir i celer. Od voća jedite sušene smokve i grožđe, a od svežeg jabuke i pomorandže. Morsku ribu spremajte češće. Izbegavajte meso sa roštilja i preterano začinjenu hranu. Pijte više vode i voćnih sokova.

Srećni brojevi

5, 11, 16, 18, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU