in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

BIK ♉

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nedostajaće vam podrška u vidu sirovina, finansija i stručnih saveta za nastavak važnih i dugoročnih projekata, zbog čega će doći do zastoja. Saradnja sa inostranim partnerima će bit otežana. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom, transportom robe na duže relacije, prosvetom i izdavaštvom, kao i trgovinom robom iz uvoza. Venera će praviti opoziciju sa Marsom i ometaće vaše odnose sa radnim kolegama. Na polju usluga ćete imati nezadovoljne klijente. Bićete primorani na kompromisna rešenja. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše dogovore sa poslovnim partnerima. Imaćete više uspeha u javnim odnosima i u poslovnim prezentacijama. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi meseca omogućiće započinjanje projekta u saradnji sa inostranim partnerom koji je više puta bio odložen. Mars će 14. novembra krenuti direktno i omogućiće vam da pokrenete posao koji ste pripremali u tajnosti. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Ovo će uticati negativno na Bikove koji se bave izdavačkim poslom, građevinarstvom, industrijom, arhitekturom, transportom i uslugama lepote. Nailazićete na zastoje i previše zahtevne klijente. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona, gde je u izgonu i doneće vam smetnje u odnosima sa poslovnim partnerima i u javnim poslovima. Merkur će praviti niz povoljnih aspekata sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti bolju saradnju, uspešne dogovore i napredak u velikim poslovima. Bićete vešti u rešavanju komplikovanih situacija i pružiće vam se prilika da usavršite radne veštine. Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, zdravstva i u uslugama koje su vezane za servise i tehničku podršku.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznaćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom neverstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja. Budite otvoreni na kompromis i razgovor. Mars će 14. novembra krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započećete iskrene razgovore sa partnerom o aktuelnim problemima. Bićete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partner ada i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povređeni, uspećete da stabilizujete situaciju.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gde će druga osoba da pokaže samo požudu u odnosu na vas, a izostaće emocije i razumevanje. Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neprijatnosti. Tek u trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumeti i ko će se pokazati kao prava prilika za vezu. Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i sa kojom su počeli da izlaze ima vezu sa drugom osobom što krije od vas. To će vam doneti veliko razočaranje. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam tokom novembra biti uglavnom stabilno. Bićete stalno u pokretu, što će poboljšati vašu fizičku kondiciju. Praktikovaćete duge šetnje na mestima gde ima čistog vazduha. Prijaće vam češći odlasci u prirodu. Vaša otpornost na stres će biti pojačana. Izbegavajte duži boravak na vetru i kiši jer ćete biti osetljivi na hladnoću i možete da se prehladite. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži integralne žitarice, mladi sir, masline i sušeno voće poput smokvi i grožđa, što možete konzumirati svakodnevno. Uzimajte više jogurta, a izbegavajte mleko, šećer i previše začinjenu hranu. Meso jedite umereno i uglavnom kuvano. Delikatese od mesa izbegavajte. Uzimajte vitamin B6 i D. Pijte mineralnu vodu.

6, 11, 17, 20, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU