in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

BLIZANCI ♊

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. To će vam doneti zastoje na polju platnog prometa. Uplate koje očekujete će kasniti i moraćete da odložite neke planove zbog nedostatka sredstava. Doći će do zastoja i u pregovorima oko novih poslova. Kada Merkur krene direktno postepeno ćete poboljšati protok novca i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do prekida jedne saradnje što može da vam nanese gubitke. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u finansijske rizike. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da pokrenete nešto novo u oblasti usluga što će se pokazati isplativim. Imaćete dobru saradnju sa radnim kolegama. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi novembra doneće vam dobitke od velikih projekata i od ranijih investicija. Vaš platni promet će se poboljšati. Mars će 14. novembra krenuti direktno i bićete efikasniji u timskom radu i saradnji. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti sklonim ulasku u rizične investicije i to bi moglo da vam nanese ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, dizajnom, projektovanjem, ugostiteljstvom i oblastima zabave. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu i doneće vam pad prometa ako se bavite frizerskim i kozmetičkim uslugama, kao i zanatskim poslovima. Merkur će u trećoj dekadi novembra praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti priliku za ostvarenjem velike zarade kroz oblasti osiguranja, investicione fondove, zdravstvo i usluge konsaltinga. Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, informacionih tehnologija, saobraćaja, trgovine i u konsultantskim poslovima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini novembra praviti konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate uslove zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gde biste se mogli da se posvetite jedno drugom. Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i budite pažljivi u odnosu sa osobama koje će pokušati da vam se približe i zavedu vas jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. U trećoj dekadi novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživaćete u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušaće da vam se emotivni približi i pokazaće da je za vas zainteresovana se*sualno. Strasti bi mogle da se pojave između vas dvoje ali ako se u to upustite uvidećete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose. Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu sa osobom sumnjivog morala. Od toga će vas odvratiti neko s kim ćete često učestvovati u društvenim aktivnostima i ko će vam pružiti razumevanje i naklonost.

ZDRAVLJE

Prva dekada novembra donosi vam zdravstvene smetnje i slabost koju ćete osećati u predelu bubrega, pankreasa, jetre i mokraćnih kanala. Bićete podložni glavobolji, posebno ako ste meteoropata. Kontrolišite češće krvni pritisak. Merkur će u drugoj dekadi novembra ući u znak Škorpiona i vaše polje zdravlja što će doprineti poboljšanju. Bićete fizički aktivniji. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kaloričnu hranu, laku za probavu. Jedite kuvano povrće, posebno brokoli, sočivo, blitvu, peršun. Takođe jedite krastavac, kao i kiseli kupus. Orašasti plodovi su vam važni za dobro zdravlje . Jedite orah, badem i semenke bundeve. Od voća će vam najviše prijati ananas, banane i citrusi. Meso jedite umereno, možete i ribu.

Srećni brojevi

8, 14, 16, 21, 25

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU