in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

LAV ♌

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Planovi koje ste imali na polju usluga neće moći da se realizuju i na samom početku ćete morati da ih odložite zbog prepreka na koje ćete nailaziti. Imaćete teškoće u odnosima sa radnim kolegama. Pregovori oko važnih i dugoročnih projekata će biti zaustavljeni. Mada će Merkur krenuti direktno 3. novembra, tek sredinom meseca ćete biti u mogućnosti da izađete iz ovih teškoća. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra će dodatno iskomplikovati pregovore oko novih i važnih projekata i zadataka. Jedan očekivani projekat neće moći da se ostvari jer će druga strana odustati od daljih dogovora u vezi toga. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i ubrzaće dovršavanje svega što je bilo u zastoju dok je bio retrogradan. Pokrenućete nešto novo u oblasti trgovine, a ako se bavite zdravstvom imaćete nove prilike za uspeh i napredak u karijeri. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam veliki uspeh u oblasti usluga i nove klijente. Mars će krenuti direktno 14. novembra i polako ćete početi da dobijate podršku, više poverenja i odgovorna zaduženja od strane vaših nadređenih, što je sve izostalo u prethodnom periodu. Kvadrati Venere sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom, ugostiteljstvom, turizmom, građevinarstvom i prosvetom. U poslovnim odnosima i na polju saradnje doći će do neslaganja koje će izazivati zastoje i gubitke. Izbegavajte velike investicije i zaduživanje. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona i usporiće vas u postizanju rokova zbog nedostatka sredstava. U trećoj dekadi meseca Merkurovi povoljni aspekti će vam pomoći da prevaziđete najveći deo teškoća i poboljšate zaradu. Nezaposleni Lavovi će se potruditi da ostave snažan utisak na potencijalne poslodavce i to će im omogućiti da dobiju posao u struci, kao i u oblastima menadžmenta, zabave i u savetodavnim i administrativnim oblastima.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija sa voljenom osobom odvijaće se otežano već od početka novembra. Nećete imati dovoljno poverenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumeti. Zbog opozicije Venere sa Marsom dešavaće vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine meseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima. Tokom druge dekade novembra će se osećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bićete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade meseca ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i da više razgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Na taj način ćete do kraja meseca uspeti da prevaziđete najveći deo teškoća i uspostavite sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osećaćete neodoljivu privlačnost prema nekome ko je strastven po prirodi ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u šta se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe sa vašom novom simpatijom. Pored najbolje volje, moraćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u se*su i odlučićete da prekinete vezu. Krajem novembra upoznaćete osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vam pružati razumevanje. Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se dopada. Delovaće vam kako se sve zaverilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi meseca ćete početi da se viđate.

ZDRAVLJE

Imunitet će vam biti oslabljen u prvoj i drugoj dekadi novembra. Moguće su disajne smetnje, virusne infekcije, urološka infekcija ili upala, a bićete osetljivi i na promene vremenskih prilika. Lako ćete se zamarati i biće vam potrebno više odmora. U trećoj dekadi novembra će vaše zdravlje doći u stabilno stanje. Bićete više u pokretu i otporni na stres. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje pomažu vašem organizmu da se oslobodi štetnih materija. Zeleno povrće ali i kiseli kupus, turšija, kiseli krastavci doprineće boljem zdravlju. Od voća jedite suve smokve, jabuke, urme i pomorandže. Obavezno uzimajte morsku ribu i pijte više tečnosti. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi

2, 8, 13, 17, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU