in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

DEVICA ♍

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Finansije će vam biti u zastoju i kasniće uplate koje očekujete na vaš račun. Nedostatak sredstava će usporiti realizaciju vaših planova i moraćete da odložite rad na prioritetnim radnim zadacima. Izbegavajte nove investicije, a posebno ulaganja u velike i dugoročne projekte jer će se po pokazati kao investicije visokog rizika koje lako mogu dovesti do gubitaka. Kada Merkur 3. Novembra krene direktno, započećete da radite na zadacima koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Doći će do povećanja nekih troškova koje ćete morati da pokrijete i to će vas finansijski oslabiti, zbog čega ćete morati da menjate vaše poslovne planove i neke projekte da odložite do daljnjeg. Ulazak Merkura u znak Škorpiona 10. novembra, omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore i da se bolje organizujete. Bićete vešti ako se bavite trgovinom i saobraćajem. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam doneti veliki uspeh u kreativnim poslovima. Pokrenućete nešto novo u oblastima dizajna ili zabave, što će vam doneti veliku zaradu u budućnosti. Mars će krenuti direktno 14. novembra, što će dovesti do postepenog poboljšanja i uvećanja obima vašeg platnog prometa. Počeće da vam pristižu zaostale uplate, pa ćete moći da pokrijete prioritetne troškove. Važno je da budete pažljivi u rukovanju novcem i štedljivi, posebno u drugoj dekadi meseca. U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti uspeh na polju javnosti, u kreativnim projektima, industriji, prosveti i građevinarstvu. Ostvarićete dobitke. Nezaposlene Device će uspeti da se zaposle u oblastima zabave i ugostiteljstva. Ako se bavite dizajnom ili oblastima komunikacije, vaše sposobnosti će bit tražene.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12. novembra praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja koja će vam omogućiti da izbegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. U slobodno vreme ćete izlaziti na mesta za zabavu. Venera će sredinom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu sa voljenom osobom. Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Odnos Merkura sa Jupiterom krajem meseca poboljšaće vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas umeti nasmejati i zabaviti, a uz to je i privlačna, biće vaš prirodni izbor. Ono što nećete primetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, neko ko će vam biti zanimljiv sagovornik ali će delovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju. Nešto starije Device će ostvariti kontakt sa osobom koja ih duže vreme privlači, a sa kojom su nekoliko puta neuspešno pokušavale da se zbliže. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja meseca.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je više vremena za odmor i relaksaciju. Izbegavajte duže izlaganje vlažnom vremenu. Biće vam osetljivi disajni putevi i mokraćni kanali, gde može da dođe do lakše upale. Najviše ćete biti podložni upali u predelu grla. U trećoj dekadi novembra će vaš imunitet i fizička kondicija biti pojačani i stabilni. Bićete otporni na stres i dobro ćete se osećati. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u svojoj osnovi bazne, kao što su celer, smokve, limun, peršun i morske alge. Jedite masline, patlidžan, proso i heljdu, kao i kiselo povrće. Prijaće vam pečurke i soja. Od voća jedite pomorandže, mango i papaju. Meso i mlečne proizvode uzimajte u umerenim količinama. Izbegavajte svinjetinu.

Srećni brojevi

3, 7, 12, 16, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU