in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2020: AVANTURE, PREVARE, U VAŠ ŽIVOT ULAZI NENADANA NOVA LJUBAV, OTVARAJU SE NOVE PRILIKE

VAGA ♎

POSAO

Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova. Ako se bavite građevinarstvom, naglašeno ćete kasniti sa predviđenim rokovima o predaji objekata u izgradnji. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite trgovinom industrijskim resursima, sredstvima za radi i investicionim fondovima. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do prekida odnosa sa jednim poslovnim partnerom zbog razilaska u interesima, a to će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Pokušajte da postignete kompromisno rešenje. Merkur 10. novembra ulazi u znak Škorpiona i bićete veštiji u rukovanju novcem, što će vam doneti manje dobitke. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom i donosi vam mogućnost ostvarenja profita ako se bavite kupoprodajom nekretnina i kroz investicije u industriju. Ako planirate da pokrenete svoj biznis, ovaj aspekt će vam dati povoljne uslove. Mars kreće direktno 14. novembra, što će vam doneti postepeno poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima, a imaćete i više uspeha u oblastima javnosti. Pravni zastoji kojima ste bili izloženi u prethodnom periodu počeće da se rešavaju u vašu korist. Izbegavajte upuštanje u rizične projekte i budite pažljivi u rukovanju novcem. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga i u kreativnim poslovima zbog izazovnih aspekata Venere u drugoj dekadi novembra. U trećoj dekadi meseca, skladni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da se dobro organizujete i povežete sa saradnicima i da na vreme dovršite sve planirane aktivnosti. To će vam doneti zaradu višu od očekivane. Nezaposlene Vage će imati dosta dobre šanse da dobiju nov zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, zdravstva i u administrativnom sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama. To bi moglo dovesti i do prekida veze. Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno. U slučaju da je vaš odnos sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji. Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno. Starije Vage će sredinom novembra započeti skladu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

ZDRAVLJE

Bićete stabilnog zdravlja većim delom novembra. Jedino je važno da izbegavate hladno i kišno vreme jer biste mogli da se prehladite. Moguća je prolazna i lakša upala ili virusna infekcija, kao i otežana cirkulacija u predelu nogu. Potrebne su vam svakodnevne fizičke vežbe i psihofizička relaksacija. Budite u svemu umereni i poštujte vreme za odmor. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vitamine i kalorije. Od povrća uzimajte krompir, šargarepu, peršun, kelerabu i kiselo povrće kao što je mešano kiselo povrće, krastavci i kupus. Voće jedite svakodnevno u većoj količini. Prijaće vam jabuke i pomorandže, kao i sušene smokve i urme. Meso, mlečne proizvode i ribu uzimajte umereno.

Srećni brojevi

5, 11, 19, 22, 26

NEDELJNI HOROSKOP OD 26. OKTOBRA DO 1. NOVEMBRA: NEKO TE VEĆ DUŽE VRIJEME PRIŽELJKUJE BOLJE UPOZNATI

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. OKTOBAR 2020: OSJEĆATE POTREBU DA SE NEKOME OTVORITE I DA NA TAJ NAČIN OLAKŠATE DUŠU