in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: PARTNER JE PREOKUPIRAN SOBOM I SVOJIM PROBLEMIMA I NIJE SPOSOBAN DA VAS SHVATI

Ovan

Ako ste u vezi:

Bračni Ovnovi i oni koji su u dugim vezama, ovoga puta prenaglašeno dokaze ljubavi doživljavaju na jedan materijalistički način.

Želite od partnera veću pažnju kroz poklone, večere u restoranima, zajedničko putovanje ili bi da kupite nov automobil, nameštaj, obnovite vašu i dečiju garderobu. Moguće su sitne svađe i nezadovoljstva vezane za potrošnju novca i lošiju komunikaciju. Sve do 22. maja, dok god se planeta Merkur kreće retrogradno, nećete lako naći razumevanje sa partnerom. Budite mudriji i sačekajte kraj maja i sve će se složiti onako kako vi želite. Potrebni su veština i kompromis!

Ako ste slobodni:

Obe planete koje su važne za vaše ljubavne osećaje (Sunce i Venera) se sada nalaze u vašem polju novca. Sigurno je da ćete ga imati i da ćete ga trošiti, na sebe i druge. Vi uglavnom nemate problem sa sigurnošću u sebe, ali novac će vam dati dodatni stimulans, tako da ćete ga iskoristiti da sebi ostvarite priželjkivani luksuz i kretanja u takozvanom visokom društvu. Tu vas može privući jedana galantana Škorpija,Vaga, Blizanac ili Lav. Da bi ovojili jedno srce, budite parlamentarni u komunikaciji i ne namećite tvrdoglavo svoju volju, jer tolerantim stavom krajem meseca možete očekivati ulazak u jednu izazovnu vezu.

Sasvim mladi predstavnici Ovnova će se ludo zabavljati u drušvu i zabavama. Bićete svuda gde vas pozovu kao dobrodošli gost. Oko peroda Mladog Meseca 7. maja. ili od 23. maja, na jednoj od zabava možete se zaljubiti i započeti romantičnu vezu.

Bik

Ako ste u vezi:

Bikovi koji su u braku ili ozbiljnoj vezi se nalaze još uvek u fazi harmonizovanja odnosa sa partnerom. Vi se osećate izuzetno dobro, puni ste energije i ljubavnog žara i sada intenzivno tražite pažnju partnera i definisanje vašeg odnosa. Vaš partner je preokupiran sobom i svojim problemima i nije sposoban da vas shvati. Ipak, za vas nije došlo vreme za drastičnu promenu, jer ne ide vam na ruku energija retrogradnog kretanja većine planeta i zato je najmudrije da održite stanje ovakvo kakvo jeste. U vezi s vašim se*sualnim životom stvari ce se postepeno menjaju na bolje, a u poslednjoj dekadi maja uspostavićete i pravu komunikaciju. Strpljen spasen!

Ako ste slobodni:

Na majskom suncu sve izgleda lepše, a vi mladi Bikovi ćete posebno zablistati. Svojim novim imidžom osvajate i kradte čežnjive poglede suprotnog pola. Uživaćete punim plućima u lepoti trenutka, u flertu i po kojoj kratkoj vezici. Privlačite pažnju jednog Bika, Jarca, Vage ili Škorpije.

Međutim, u prvih desetak dana maja, s vremena na vreme, javljaće vam se nostalgična osećanja prema prošloj ljubavi. U narodu kažu – da je valjalo ne bi prošlo! U prilici ste da birate i iznenadićete se koliko niste pogrešili ako odaberete novog partnera. U poslednjoj sedmici maja, bićete već zagrljeni i zaljubljeni. Sjajno!

Blizanci

Ako ste u vezi:

U ovom perodu zauzeti Blizanci otežano izražavaju svoja osećanja, želje i namere. Još se osećate skučeno, zarobljeni u brizi zbog vašeg odnosa sa parnerom, te tako sami sa sobom razgovarate, analizirate i prepirete se. Možete delovati čudno partneru sa brojnim promenama raspoloženja i zato bi bilo najbolje za vas da se otvorite partneru i iskreno porazgovarate. Uzdržite se do 9. maja, jer tada ćete dobiti podršku od planete Jupiter i vaš će partner biti raspoloženiji da vas sasluša. Situacija ima šanse da se postepeno popravi, a u poslednjoj dekadi maja i da zablista. Odjednom ćete osveženi maksimalno popraviti odnose i mnogi parovi će početi da planiraju datum venčanja.

Ako ste slobodni:

Mesec maj će vam doneti pregršt ljubavi, bez obzira na prividnu nezaintresovanost i zauzetost drugim stvarima. Iz trenutne povučenosti može vas prenuti jedna stara ljubav ili vas može zaintrigirati zabranjeno voće. Prepustićete se ljubavi, ali u diskreciji i daleko od pogleda radoznale javnoti. Ovo raspoloženje će vas držati sve do 20. maja odnosno do momenta kada Sunce uđe u vaš znak i kada ćete pod uticajem ove pozitivne energije promeniti ploču i poželeti da se ponovo eksponirate. Vratićete se veseli u društvo i javno prikazati vašeg partnera.

Mlađi Blizanci će uglavnom večeri provoditi u društvu, međutim u poslednjoj dekadi maja zaljubiće se u jedanog Strelaca, Vagu, Lava ili Ovna. Srećno!

SAT ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER: DA LI STE ROĐENA ZAVODNICA ILI POSLOVNA ŽENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE