in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: PARTNER JE PREOKUPIRAN SOBOM I SVOJIM PROBLEMIMA I NIJE SPOSOBAN DA VAS SHVATI

Rak

Ako ste u vezi:

Većina planeta se premestila sa zapadne strane i koncentrisala na istočnu, delujući svojim energijama na vas stimulativno u smislu lične promene. Vi ste se mesecima trudili da ugodite i zadovoljite druge, a sada je došlo vreme kada treba da se izborite za sebe i ličnu sreću. Polako se okrećete sebi i svojim potrebama, a ova novonastala situacija će biti vidljiva i može se ispostaviti kao smetnja harmoniji u braku i partnerskim odnosima. Partner će pokušavati na razne poznate načine da vas vrati u predhodnu poziciju, ali u tome neće uspeti. Mala igra snaga neće bitno pomeriti odnose. Vaša svakodnevnica će biti daleko srećnija, a vaš društveni život intenziviran. Snažite samopouzdanje!

Ako ste slobodni:

Pred vama je lep mesec ispunjen događanjima i emocijama. Daje vam se priliku da iz drušva u kome se krećete upoznaju zanimljivu osobu. Privući će vas jedan Bik, Škorpija, Riba ili Devica. Naglašeno ćete biti romantični i izražavati svoju emociju kroz brojne sms poruke. Potrudite se da budete jasni i konkretniji, da ne bi došlo do nesporazuma. Vrlo je verovatno da ćete – ukoliko odugovlačite – ostati kratkih rukava i ljubavni život svesti na po koji flert. Iskoristite majski mlad Mesec 7. maja i hrabro učinite prvi korak prema osobi koja vam se dopada.

Oni Rakovi koji su se nedavno zaljubili uživaju na majskom suncu i u zagrljaju partnera.

Lav

Ako ste u vezi:

Od polovine maja, Lavovi koji su braku ili dugim vezama mogu da očekuju postepeno stišavanje napete situacije nastale u proteklim mesecima. Računajte da su se podigle bele zastave i da je zavladalo primirje. U tome je dobrim delom pomogao novac koji je stigao u kuću i vaše uspehom poneseno dobro raspoloženje. U poslednjoj sedmici maja vratiće se i stare strasti u vaš krevet i konačno će se poboljšati i vaš se*sualni život.

Ako ste slobodni:

Slobodni Lavovi će pamtiti mesec maj po ludim zabavama, intresantnim ljudima, brojnim udvaranjima, flertu i avanturama. Ova vrsta provoda će se stišavati u poslednje dve dekade maja, kada vam se dogodi da se iz jednog za vas prolaznog se*sa, rasplamsaju neverovatne strasti. Za to će biti zaslužna, jedna vrlo obrazovana i dobro situirana osoba iz grupe Lavova, Ovnova, Vaga, Vodolija i Strelaca. Da li ćete izgubiti tlo pod nogama?

Mladi Lavovi svojim energijom i šarmom osvajaju primat u društvu i postaju popularni i zanimljivi svojim vršnjacima. To je baš ono što vas hrani i daje polet i smelost da otvoreno priđete onome ko vam se dopada.

Devica

Ako ste u vezi:

Tokom maja posvećeni ste problemima na poslu i malo imate vremena za partnera i on se sa pravom može pobuniti. Najmudrije je da rasčišćavajte sve nejasnoće odmah, da vam se ne potkradu nesporazumi i uvuku obostrane sumnje u vrednost vašeg odnosa. Konačno i vama treba predaha i opuštanja i zato kad god je moguće povedite partnera na neki lep ručak,večericu ili zajedno odgledajte pozorišnu predstavu ili film. Porodični izlet u prirodu je takođe jedno od rešenja. Ovim postupcima umirićete partnera i sebe i zadovoljstvo i kućni mir je zagarantovan. Opustite se!

Ako ste slobodni:

Slobodne Device mogu iznenaditi kvarovi na sredstvima za komunikaciju (telefon i komjuter), što je za vas u neku ruku spas, jer treba da se izvučete iz kuće i obaveza i potražite društvo napolju. Svež vazduh i razmena misli sa drugima će vam prijati. Kako su vama emocije vrlo važne a tražite partnera koji vas intelektualno podstiče, ljubav čete naći na poslu, putovanju ili fakultetu. To će biti osoba istih načela ili intresovanja iz grupe Bikova, Vaga, Rakova, Riba ili Blizanaca. Poslednje dekade maja veće su šanse da se dublje zbližite sa osobom koja vam se dopada.

Sasvim mlade Device naći će prvu ljubav u školi, na nekoj aktivnosti ili kursu. Zanosno!

SAT ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER: DA LI STE ROĐENA ZAVODNICA ILI POSLOVNA ŽENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE