in

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: PARTNER JE PREOKUPIRAN SOBOM I SVOJIM PROBLEMIMA I NIJE SPOSOBAN DA VAS SHVATI

Vaga

Ako ste u vezi:

Vage koje su u braku ili dugim vezama, u maju, ostvaruju sa partnerom vrlo skladan odnos i najveću energiju crpe iz tog polja. Bez obzira na male nesuglasice u vezi vaspitanja dece i potrošnje novca, vi sada imate veliku podršku partnera. On će vam pomoći savetima, uslugama i novcem. Ove pozitivne prilike podstiču se*sualna privlačnost između vas i vašeg parnera, te ćete kompletno osvežiti vaš odnos.

Vagama su harmonija i ljubav neophodni, isto toliko koliko i vazduh i zato vi ovih prolećnih meseci lepršate, smeškate se i širite u okolinu dobro raspoloženje.

Ako ste slobodni:

Slobodne Vage će iskoristi lepo vreme i aktivno nastaviti potragu za ljubavlju i zadovoljstvima. Šarmantno i lako ulazite iz flerta u avanturu sa osobama koje vas privlače, ali sada vam se može desiti da se baš zaljubite u osobu koja vam se ranije uopšte nije dopadala. Život ponekad pravi takve zamke i menja kriterijume. Može biti da vam je ta osoba do sad bila nadobudna i nesimpatična, a desiće se da vas je snažno ponela strast i da ćete prekršiti svoja pravila. Danima nećete izlaziti iz zajedničke postelje. U pitanju može biti jedan Lav, Strelac, Ovan, Bik, vaše ogledalo Vaga ili Vodolija. Slatka vrtoglavica!

Škorpija

Ako ste u vezi:

Zauzete Škorpije sada punim plućima mogu da udahnu ljubav, jer se partner prema vama ponaša zaštitnički, nežano i velikodušano. Doživećete najlepše ljubavne trenutke sa partnerom u ovoj godini. Društveni život je takođe bogat i dinamičan. Čak i manji porodični problemi i odnosi sa starijim ukućanima, postaju lakši uz ovakvu podršku partnera. Prepustite se ovom fantastičnom osećaju i čaroliji ljubavi i strasti koja traje!

Ako ste slobodni:

Proleće i sunce u maju je pokrenulo slobodne Škorpije i intenzivirala se želja da se nađe romantična ljubav. Imate veliku potrebu za emocijom i pravim partnerom. Vaše samopouzdanje se uvećalo zahvaljujući novcu, koji je stigao na vreme i u većim količinama od očekivanog. Svuda ste i u izlascima i na društvenim mrežama, a partnera kojeg tražite srešćete na jednoj zabavi ili kulturnoj manefestaciji, koncertu ili pozorištu. Biće to neko iz višeg kruga poznanika i privući će vas jedan Rak, Bik, Vaga ili Strelac. Ovoga puta inicijativu prepustite drugima.

Strelac

Ako ste u vezi:

Tokom maja zauzeti Strelčevi treba da održe hladnu glavu, da ih sitnice ne bi beskorisno iritirale i kvarile odnose. Naoružajte se tolerantnošću i razumevanjem za partnera i ne upuštajte se u prazne diskusije. Sada je prilika je da nađete sklad u rutinskim stvarima, kao što su zajedničko kuvanje, šetnja ili rekreacija. Sa partnerom uživate u sitnicama i malim radostima. Partner će vam pokazati svoju zahvalnost i privrženost u poslednjoj dekadi maja. Ah, te sitnice koje život znače!

Ako ste slobodni:

Slobodni Strelčevi u maju nemaju mnogo energije za izlaske i druženja. Više vam prija kućni mir i mesta gde nešto novo i lepo možete da saznate. Kretaćete se po izložbama, pozorištu, koncertima ili slobodno vreme provoditi u bioskopu. Iz nekog sasvim slučajnog susreta ili iz nekog razgovora na ulici, jedan Blizanac, Ovan, Vaga ili Lav, može dati predlog da se ponovo vidite. Stvari će se odvijati sporo, ali krajem meseca situacija će se promeniti i vi tada možete uću u zagljaju jedne zanimljive osobe. Sjajno!

Sasvim mladi Strelčevi na ekskurziji ili nekom istraživačkom putu mogu sresti jednu nešto stariju osobu, koja će ih munjevito privući i sa kojom će imati prva ljubavna iskustva.

SAT ROĐENJA ODREĐUJE KARAKTER: DA LI STE ROĐENA ZAVODNICA ILI POSLOVNA ŽENA

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE