in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

JARAC ♑

POSAO

Dragi Jarčevi, Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam stabilnu zaradu od vašeg angažovanja na polju usluga. Uspeh ćete postići ako se bavite uslugama lepote, kao što su kozmetika i slično ili ako se bavite dizajnom enterijera ili grafičkim dizajnom. Ovo vam je povoljan period za veće investicije jer će vam doneti siguran profit. Bićete u mogućnosti da prošitire ponudu vaših usluga tako što ćete dodati nešto što je traženo i što će vam sigurno doneti nove korisnike usluga. Konjunkcija Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacija će vam s jedne strane dati dobar osećaj šta bi bilo dobro da pokrenete na poslovnom polju, u čemu vam je neophodna bolja organizacija i u kakve nove pregovore da se upustite. S druge strane će vas činiti i pomalo nesigurnim i biće vam nedovoljno jasno na šta da se konačno fokusirate.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u vašem znaku doneće vam mogućnost da nešto značajno promenite u svom poslu i da pokrenete važan projekat koji bi mogao da vam donese unapređenje ali će zahtevati dosta rada i napora. Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam može doneti iznenadne finansijske teškoće, posebno ako se bavite investicijama. Po svaku cenu izbegavajte upuštanje u rizične poslove jer biste mogli pretrpeti gubitak. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom, što će vam omogućiti da se bolje organizujete oko rešavanja finansijskih obaveza i preduzmete preventivne mere kako se ne biste našli u ozbiljnim finansijskim teškoćama. Jedan veliki projekat ćete dovršiti u predviđenom roku. U drugoj polovini aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti smetnje u odnosima sa nadređenima koji će vas kočiti u ostvarivanju ličnog napretka. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da započnu sopstveni biznis, za šta će imati podršku od strane društvernih institucija. Mogućnost zaposlenja imaćete i u sektoru usluga i finansija.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi i unesete nešto novo u vašu vezu jer vam u protivnom preti opasnost da vaš odnos uđe u fazu monotonije, što može izazvati veliko nezadovoljstvo vašeg partnera. U prvoj dekadi aprila bićete promenljivo raspoloženi, pa će vaš odnos da varira između sklada i bliskosti i povremenih iznenadnih nesuglasica. Druga polovina aprila vam donosi povoljne mogućnosti za poboljšanje porodičnih odnosa. Vaš partner i vi ćete se složiti u vezi dogovora oko adaptacija i uređenja vašeg životnog prostora, a bićete složni i oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Nailazićete na prepreke koje će vas onemogućiti da sve uradite kako ste zamislili. To će stvoriti napetost.

Ako ste slobodni:

Pokušaj da se približite osobi koja vam se dopada završiće se neuspehom. Kako nećete nailaziti na nekog ko bi mogao svojim kvalitetima da privuče vašu pažnju, bićete skloni donošenju ishitrenih i naglih odluka i lako ćete ulaziti u avanture koje će se završavati intimnim odnosom, bez osećanja. U drugoj polovini aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u površnu ali nestabilnu i promenljivu vezu. Uzrok je što ćete i sami biti nesigurni šta želite. Izbegavajte tajne veze. Nešto stariji Jarčevi će biti previše zaokupljeni sobom i neće uspeti da se približe osobi koja će im privući pažnju, a koju će upoznati preko jednog prijatelja. Osim par viđanja i neobaveznih razgovora, ništa se neće dogoditi što bi vas zbližilo.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja ali je neophodno da se stalno krećete, da što više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu, kako biste održali imunitet snažnim. Povremeno ćete imati povišen krvni pritisak, što će se dešavati naglo, pa je važno da po tom pitanju preduzmete preventivne mere. Savetujte se sa vašim lekarom. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više baznih namirnica kako bi se vaš organizam vratio u potrebnu ravnotežu. Jedite od povrća rukolu, brokoli, šargarepu, peršun i crni luk. Od voća jedite jabuke, kivi, grejpfrut, mango i ananas. Kao dodatak jelima uzimajte morske alge. Meso i ribu jedite umereno, kao i mlečne proizvode. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

SREĆNI BROJEVI

4, 8, 13, 17, 26

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO