in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

VODOLIJA ♒

POSAO

Drage Vodolije, Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Donosi vam mogućnost da se istaknete u vašim kreativnim projektima i dobijete podršku sa finansijske strane. Ako se bavite privatnim biznisom, uspeh vas očekuje u oblastima ugostiteljstva, zabave i usluga lepote kao što je kozmetika. Obratite pažnju na finansije jer ćete biti u mogućnosti da uvećate vaše finansijsko stanje kroz nove investicije, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Neptunom u vašem polju novca. Pri tome je važno da budete sigurni u šta da investirate. U pogledu toga nećete imati jasnu sliku, pa je dobro da se informišete što bolje oko aktuelnih i mogućnih kasnijih finansijskih kretanja na berzi i tržištu. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam 7. aprila omogućiti da pokrenete jedan važan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam doneti profit.

Mars će 7. aprila praviti kvadrat sa Uranom i praviće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi pojedinih radnih zadataka zbog čega ćete biti primorani da pomerate rokove. To vam može doneti konflikte sa nadređenima. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete pregovore u vezi jednog velikog i dugoročnog projekta koji vam može omogućiti da dobijete odgovornije pozicije. Ako se bavite privatnim biznisom bićete odlično organizovani i postići ćete bolje rezultate od planiranih. Sredinom aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti neugodnosti u komunikaciji sa nadređenima i ometati vas u pregovorima oko poslova koji zahtevaju finansijsku podršku. Iza vaših leđa ćete imati tajne neprijatelje koji će pokušati da steknu korist na vašu štetu. Treća dekada aprila vam je nepovoljna za velike poslove. Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu da se zaposle u velikim firmama i organizacijama koje mogu da budu i multinacionalnog karaktera. Najviše mogućnosti imaće Vodolije koje su stručne u IT sektoru.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Potrebno vam je više zabave i razonode u odnosu sa voljenom osobom. To ćete moći da organizujete u prvoj polovini aprila jer ćete oboje biti pozitivno raspoloženi i spremni da jedno drugo saslušate, podržite i dogovorite se oko svega što će vašu vezu da osveži i poboljša. Najviše će vam prijati zajednički odlazak na koncerte i u pozorište ali i intimni momenti. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje tajni. To će izazvati sumnje i dovesti do skrivanja nekih činjenica između vas i vašeg partnera, što će dovesti do nepoverenja. Na neslaganja ćete nailaziti u oko kućnih i porodičnih obaveza. Potrudite se da to rešite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku aprila osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju. Upoznaćete se preko zajedničkih kontakata na društvenom mrežama ili preko zajedničkih prijatelja. Postoji mogućnost da ćete imati neke zajedničke aktivnosti u jednoj društvenoj organizaciji. U početku ćete biti veoma zainteresovani jedno za drugo i postaćete bliski. Već od sredine meseca ćete otkriti da vaša simpatija ima neke tajne koje će dovesti do toga da izgubite i poverenje i interesovanje. Nešto starije Vodolije će pokušati da uđu u slobodnu vezu sa osobom koja dolazi iz njihovog susedstva i sa kojom su više puta imali sastanak i izlazak. Uvidećete da se oboje ne snalazite u bliskom odnosu. Bolje bi bilo da nastavite prijateljstvo.

ZDRAVLJE

Potrebno je da češće kontrolišete krvni pritisak jer bi mogao da vam varira, posebno od sredine aprila. Biće vam osetljivi i disajni organi, naročito ako ste alergični na polen u vazduhu i na prašinu. Dobro bi vam došlo ako biste slobodno vreme provodili u prirodi, ako je moguće na planinskom vazduhu. Moguće su prolazne urološke smetnje. Više se odmarajte. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne namirnice kao što su krompir, integralne žitarice, testenine, tvrde i punomasne sireve u kombinaciji sa maslinama. Od povrća jedite cveklu, grašak, pasulj i sočivo, a od voća će vam odgovarati smokve, jagode i ananas. Semenke bundeve, suncokreta, kikiriki i badem uzimajte češće. Umanjite unos kafe i alkoholnih pića.

SREĆNI BROJEVI

4, 11, 17, 20, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO