in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

RIBE ♓

POSAO

Drage Ribe, Venera na početku aprila ulazi u znak Blizanaca i pravi trigon sa Saturnom. Donosi vam uspeh u tajnim pregovorima i stabilno poslovanje ako se bavite privatnim biznisom. Uspeh ćete postići ukoliko je vaš posao povezan sa kupoprodajom nekretnina, poljoprivredom, administracijom, građevinarstvom i uopšte nekim velikim poslovnim projektima. Uspećete da privedete kraju tajne pregovore koji će se pokazati uspešnim i nakon toga ćete moći da pokrenete jedan novi projekat za koji ćete imati materijalnu podršku. Konjunkcija Merkura i Neptuna u vašem znaku doneće vam mogućnost da se istaknete tamo gde ste najbolji i gde su vaše stručne sposobnosti najviše tražene. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite i koje poteze da povlačite. Budite samo pažljivi u planiranju i organizovanju jer tu može da dođe do nejasnoća u odnosima sa saradnicima i podređenima.

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom 5. aprila doneće vam mogućnosti za pokretanje važnog saradničkog odnosa i jednog projekta koji će zahtevati grupni rad, više poslovnih partnerstava i velike investicije. Kvadrat Marsa sa Uranom donosi vam opasnost od raznih glasina, lažnih informacija i spletki koje mogu da negativno utiču na vaš ugled i da vam pokvare uspeh u pregovorima oko novih poslova. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Bićete bolje organizovani na finansijskom polju i ostvarićete veću i stabilnu zaradu, a dobici će vam stići i iz tajnih izvora. U drugoj polovini aprila kvadrat Sunca sa Plutonom i Jupiterom dovešće do teškoća u finansiranju novog započetog projekta i suočavaćete se sa teškoćama u odnosima sa saradnicima i finansijerima. Konjunkcija Sunca sa Uranom dovešće do iznenadnih izmena u planovima i do drugačijih zaduženja od strane nadređenih. Nezaposlene Ribe će dobiti povoljnu mogućnost da se zaposle u oblastima administracije, građevinarstva, zdravstva i svuda gde se budu tražile njihova kreativne sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam više pažnje od strane voljene osobe, a to će u vama probuditi potrebu za romantičnim intimnim trenucima. Prijaće vam da organizujete lepe zajedničke izlaske, posebno u restorane i na mesta gde možete da provedete vreme u razgovorima o mnogim temama. Imaćete mnogo toga da kažete u poverenju svom partneru. Druga polovina aprila doneće vam više angažovanja oko porodičnih stvari i tu ćete imati potrebnu podršku od strane voljene osobe. Zajednički ćete se potruditi da preuredite vaš životni prostor i ulagaćete zajednički novac u kupovinu neophodnih stvari. Krajem aprila očekuju vas nesuglasice jer ćete imati neočekivano različite predloge i želje u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam naklonost osobe koju ćete upoznati preko društvenih mreža i doći će do obostrane zaljubljenosti. U početku će sve da se odvija preko komunikacije na daljinu, a sredinom meseca doći će i do direktnog upoznavanja i viđanja. Imaćete velika očekivanja i bićete skloni da idealizujete novu ljubav. U trećoj dekadi aprila će vaš odnos početi da se komplikuje jer ćete saznati da postoje neke tajne u vezi vašeg novog partnera. Nešto starije Ribe će ući u blizak odnos sa osobom koja je njihova sušta suprotnost, a koja će pokazati izuzetnu naklonost i zaljubljenost. U početku će vam to prijati ali će vam do kraja aprila vaša nova simpatija postati naporna i izgubićete volju.

ZDRAVLJE

Bićete puni energije i motivisani da se svakodnevno krećete ili radite fizičke vežbe u prvoj polovini aprila. Vaš imunitet će biti snažan i bićete stabilnog zdravlja. U drugoj polovini aprila ćete imati pad imuniteta i disajne tegobe, posebno ako ste alergični na polen u vazduhu. Moguće je i loša cirkulacija, nizak krvni pritisak i tegobe u predelu kukova i butina. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lakše ali kalorične hrane koja treba da sadrži dosta povrća, a manje namirnica životinjskog porekla. Svakodnevno možete jesti spanać, šargarepu, krompir, celer, zelenu salatu, sočivo i mladi luk. Od voća jedite jagode, ananas, kivi i banane. Ribu spremajte više nego meso. Izbegavajte brzu hranu i crveno meso.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 17, 21, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO