in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

BIK ♉

POSAO

Dragi Bikovi, Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i usmeriće vas ka novim finansijskim kalkulacijama i pravljenju planova za uvećanje zarade. Vaši prihodi će biti stabilniji i moći ćete da investirate i u velike i dugoročne poslovne poduhvate. Razmislite o ulaganju u modernija sredstva za rad, posebno u novija tehnološka i informatička dostignuća jer će vam to pomoći da budete efikasniji u postizanju planiranih ciljeva. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vam donosi dobar osećaj za ulazak u obostrano korisnu saradnju ali je važno da se ne zanosite previše jer ćete biti skloni i pomalo nerealnom sagledavanju pojedinih činjenica. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam pogodnosti za započinjanje saradnje sa inostranim partnerom kao i za uvećanjem vaših stručnih sposobnosti kroz specijalizaciju. Imaćete finansijsku podršku za ostvarenje vaših poslovnih planova. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, turizmom i trgovinom uvoznom robom.

Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice sa nadređenima. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i praviće sekstil sa Saturnom. Održavaćete sastanke iza zatvorenih vrata sa osobama koje su vam važne kao podrška u realizaciji velikih i dugoročnih projekata. Sredinom aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa osobama od autoriteta. Nailazićete na teškoće i u poslovima koji su povezani sa inostranstvom. Ako ste planirali poslovno putovanje, odložite do kraja meseca. Sunce će 19. aprila ući u vaš znak i narednih dana će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Vaše ideje neće biti podržane od strane nadređenih, a vaš autoritet i stručnost će biti osporavani, što će podići tenzije u poslovnim odnosima. Nezaposleni Bikovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, u finansijskom sektoru i u oblastima obrazovanja, turizma i transporta.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa voljenom osobom ući će u fazu napetosti i umanjenog poverenja. To će dodatno pojačati kvadrat Marsa sa Uranom 7. aprila. Imaćete različite ideje i mišljenja u vezi zajedničkih ciljeva. Bićete previše zauzeti poslom i sopstvenim potrebama zbog čega ćete zanemarivati svog partnera, a vaša komunikacija će biti puna oštrih reči i međusobnih zamerki. U drugoj polovini aprila uspećete sa uspostavite bolju komunikaciju i posvetićete se rešavanju onoga što vam je pravilo probleme u vezi, zahvaljujući sekstilu Merkura sa Marsom. Mada nećete oko svega moći da se složite i mada ćete se oboje čvrsto držati svojih stavova i principa i po cenu ozbiljnijeg sukoba, uspećete da postignete dogovor oko najvažnijih stvari.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana i lako ćete ulaziti u kratke avanture koje će se završavati seksom, ali koje vam neće doneti zadovoljstvo, već će vas činiti frustriranim. Ući ćete u vazu na daljinu sa osobom koju ćete upoznati preko web sajta za upoznavanje, a vaši pokušaji da inicirate sastanak uživo nailaziće na prepreke. To će u vama probuditi sumnje u to da li je druga osoba iskrena prema vama. Nesigurnost ćete razrešiti u trećoj dekadi aprila, kada će doći do dogovora. Stariji Bikovi će imati velika očekivanja od osobe koja im se dopada i koja je pokazala da je zainteresovana za bliže upoznavanje. U odnosu sa tom osobom doći će do neočekivanih komplikacija i razočaranja. Odustaćete od tog odnosa.

ZDRAVLJE

Potrebno vam je mnogo kretanja i što više boravka u prirodi na čistom vazduhu kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno. U protivnom, ako budete previše pasivni i duže vreme provodili sedeći u zatvorenom prostoru, može doći do upale grla, sinusa, kao i do prehlade. Naročito izbegavajte promaju i previše hladna osvežavajuća pića kada je toplo vreme. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materija kojih najviše ima u žitaricama i povrću. Ovsene pahuljice, integralni hleb i integralne testenine u kombinaciji sa feta sirom, maslinama i jogurtom poboljšaće vašu probavu. Od povrća jedite kuvani krompir sa ribom, kao i zelenu salatu, spanać i brokoli. Od voća jedite grejpfrut, jagode i nar.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 14, 18, 22

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO