in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

RAK ♋

POSAO

Dragi Rakovi, Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Usmerićete se ka nalaženju načina za ostvarivanje stabilnije i sigurnije zarade. U tu svrhu ćete održavati sastanke iza zatvorenih vrata gde ćete uspostaviti korisnu saradnju i pokrenuti nove poslovne projekte koji su dugoročnog karaktera, a koji će vam donositi planirane prihode. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vam donosi nove kontakte sa inostranim partnerima koji se mogu pokazati isplativim ali je neophodno da sve pažljivo dogovorite, kako ništa ne bi ostalo nejasno. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju javnosti, što će vam pružiti mogućnosti da se probijete na javom planu i uvećate vešu popularnost i uticaj kod poslovnih partnera. Bićete u mogućnosti da sklopite važan ugovor koji bi vam doneo značajnu zaradu u budućnosti, a započećete i obostrano korisno poslovno partnerstvo. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa saradnicima i društvenim institucijama, što vam može naneti gubitke.

Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom. Započećete sa realizacijom jednog velikog projekta i započećete nova planiranja u vezi dugoročnih poslovnih ciljeva. Bićete uspešni u svemu gde se od vas traže intelektualne veštine. Sunce će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će dovesti do nedostatka podrške od strane osoba koje su na višem položaju od vas. Na polju javnosti ćete se suočavati sa raznim smetnjama, a moguće su i nesuglasice sa nadređenima i poslovnim partnerima. Treća dekada aprila donosi vam otežani platni promet, što će umanjiti očekivanu zaradu na kraju meseca. Nesuglasice sa saradnicima će vas dodatno ometati. Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima usluga, javnosti, ljudskih resursa i u sektoru finansija. Honorarne poslove ćete lako dobijati.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom će se pozitivno odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke i provodićete više vremena zajedno. Pojačaće se i vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Poboljšaće vam se komunikacija i zajedno ćete ići na mnoga dešavanja. Prijalo bi vam vikend putovanje. Druga polovina aprila donosi vam neslaganja sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Ovo vam nije povoljan period za zajednička putovanja. Nedostajaće vam međusobna podrška. Oboje ćete biti zaokupljeni poslovnim obavezama i ličnim ciljevima, zbog čega ćete zapostavljati vašu vezu. Moguće su i prepirke oko raznih sitnica.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu koja će vam delovati odgovarajuće za ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo uvideti da je vaša simpatija zainteresovana samo za slobodnu vezu i neobavezna viđanja, zabavu, izlaske i intimne odnose. U početku ćete na to pristati jer će vam druga osoba biti vrlo privlačna. Već od sredine aprila ćete shvatiti da vaše želje i potrebe u ovoj vezi neće biti ispunjene i da tu nema iskrenih osećanja sa druge strane. Do kraja meseca ćete razočarani izaći iz ove veze. Nešto stariji Rakovi će pokušati da se uklope u zajednički život koji će započeti početkom aprila sa osobom sa kojom su imali povremene avanture. Vaša nova veza će biti promenljiva, često napeta i shvatićete da niste jedno za drugo.

ZDRAVLJE

Prva polovina aprila vam donosi većim delom dobro i stabilno zdravlje. Bićete stalno u pokretu i prijalo bi vam da više vremena provodite u prirodi gde je vazduh čist. U drugoj polovini aprila ćete biti osetljivog zdravlja. Doći će do pada vašeg imuniteta, a tegobe su moguće u predelu disajnih organa, kao i urološke prirode. Izbegavajte promaju. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih namirnica kao što su testenine, integralne žitarice, posebno integralni hleb, krompir, pileće meso i riba. Od povrća jedite spanać, pasulj, sočivo, karfiol i celer, a od voća uzimajte veće količine banana, jagoda i avokada. Urme, sušene smokve i semenke suncokreta jedite često. Izbegavajte roštilj i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

9, 16, 18, 21, 25

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO