in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

LAV ♌

POSAO

Dragi Lavovi, Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam početak nove saradnje koja će potrajati duži period i koja će vam biti od pomoći u mnogim segmentima vašeg posla. Poboljšaćete odnose sa aktuelnim saradnicima i sa poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje na polju javnosti i u svemu što obuhvata saradnju sa društvenim institucijama. Imaćete koristi od poslovnih kontakata, posebno od starijih žena. Konjunkcija Merkur sa Neptunom vas upozorava da obratite više pažnje na platni promet i da budete pažljivi ako planirate podizanje kredita. Bilo bi mudro da ne ulazite u nove dugove. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Imaćete neophodna sredstva da sve to pokrenete ali ćete trebati da se prilagođavate potrebama tržišta i korisnicima vaših usluga, što će zahtevati dosta napora i stalne kontakte sa klijentima.

Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam iznenadne teškoće, kao što je nenajavljena poseta inspekcije i nesuglasice sa jednim partnerom. Merkur će 11. Aprila ući u znak Ovna i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Započećete pregovore sa jednim partnerom iz inostranstva i pružiće vam se mogućnosti da ostvarite uspeh u oblasti trgovine, transporta, turizma i građevinarstva. Sredinom aprila Sunce će praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vam donosi neslaganja sa nadređenima u vezi investicija, a to će usporiti razvoj novih usluga koje ste tek pokrenuli. Neke rokove ćete morati da pomerate, što vam može naneti gubitak. Sunce će 26. aprila praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju posla i karijere, što vam može doneti neočekivano unapređenje, kao i mogućnost da jednu vašu ideju sprovedete uspešno u delo. Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblasti usluga, kao operateri u call-centru, kao korisnička podrška ali i kao serviseri raznih aparata.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Više nego obično ćete izlaziti na mesta gde možete da se dobro provedete i družićete se sa zajedničkim prijateljima. Vodićete opširnu komunikaciju sa voljenom osobom o svemu što je važno u vašoj vezi. Kvadrat Marsa sa Uranom uneće napetost između vas i vašeg partnera zbog vaših poslovnih obaveza zbog kojih će izostati ono što ste ranije obećali. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi aprila praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, a to će izazvati neslaganja u vezi postavljanja prioriteta u pogledu zajedničkih ciljeva. Doći će do zahlađenja.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku aprila u nekoga ko je zreliji ili po godinama dosta stariji od vas, a ko deluje ozbiljno i stabilnog je karaktera, a uz to je i intelektualni tip ličnosti. Između vas će se stvoriti obostrana privlačnost i počećete da se viđate i zajedno izlazite. U početku će vam delovati da ste našli srodnu dušu ali već od sredine meseca ćete uvideti da je vaš odnos hladniji emotivno nego što vam odgovara. Počeće i prve nesuglasice. Druga osoba će smatrati da ste nezreli za vezu. Nešto stariji Lavovi će biti istrajni u pokušajima da osvoje osobu koja im se duže vreme dopada. Uspećete da izađete nekoliko puta ali nećete uspeti da uklonite zidove koje je vaša simpatija podigla oko sebe. Ostaće suzdržana.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini aprila. Bićete u pokretu i koristilo bi vam da boravite u prirodi i na čistom vazduhu koliko god budete u mogućnosti. Druga polovina aprila će vam doneti smetnje sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Potrebno vam je više odmora jer ćete lako da gubite energiju. Moguće su i urološke smetnje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i vitamine koji se nalaze u voću i povrću, a biće neophodno i da nadoknađujete E i D vitamin kroz dodatke ishrani. Vašem organizmu će biti potrebno više magnezijuma i kalcijuma. Preporučuje vam se da pijete svakodnevno mineralnu vodu. Meso jedite umereno, ribu pripremajte češće. Izbegavajte grickalice i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

4, 10, 15, 17, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO