in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

VAGA ♎

POSAO

Drage Vage, Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. To će vam doneti podršku koja vam je potrebna za započinjanje jednog velikog i dugoročnog projekta. Ta podrška može da bude u vidu subvencija ili dobijanja neophodnog materijala od strane institucija i društvenih organizacija. Bićete dobro informisani i organizovani. Postoji mogućnost saradnje sa inostranim partnerom. Na polju usluga ćete biti u mogućnosti da pokrenete jedan novi projekat ali morate biti pažljivi jer ćete biti skloni da nejasno sagledate važne činjenice. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam uspeh u poslovima vezanim za trgovinu energetskim resursima ali i poboljšanu finansijsku situaciju koja će vam omogućiti nabavku novih sredstava za rad pod povoljnim uslovima. Bićete dobro organizovani u završetku svega što je neophodno u predviđenom roku i to će vam doneti dodatne dobitke.

Kvadrat Marsa sa Uranom će vam doneti i nepredviđene troškove zbog čega je važno da izbegavate bilo kakve rizične finansijske poteze. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna odakle će praviti sekstil sa Saturnom. Započećete pregovore o novom poslovnom partnerstvu i ostvarićete uspeh u oblastima kreativnosti, prosvete, ugostiteljstva, javnosti i zabave. Kvadrat Sunca sa Plutonom i Jupiterom sredinom aprila doneće vam teškoće u finansiranju završne faze nekih radnih zadataka, zbog čega ćete biti primorani da pomerite rokove, a to će vam naneti gubitke. U trećoj dekadi aprila ćete imati teškoća da se organizujete i zbog toga će još neki projekti kasniti. Sunce će praviti konjunkciju sa Uranom 26. aprila, što će vam doneti neočekivane promene u platnom prometu koje će zahtevati hitne intervencije i dobre ideje kako biste izbegli gubitke. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima industrije, finansija, usluga, ugostiteljstva i zabave. Imaćete mogućnost da dobijete isplativ honorarni posao u oblasti marketinga.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila doneće vam neočekivane sukobe sa partnerom zbog toga što ćete mnogo toga raditi u svoju korist, zanemarujući partnerove potrebe. Vaš partner će vas optužiti da ste sebični i samoživi, što neće biti daleko od istine. Ulaskom Merkura u znak Ovna uspećete da poboljšate komunikaciju i rešite nesuglasice. Sredinom aprila će Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će prouzrokovati nesuglasice sa članovima porodice. Nećete moći da se usaglasite oko kupovine novih stvari za domaćinstvo. Merkurov sekstil sa Marsom 19. aprila uneće više dinamike i korisnih razgovora u vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za avanturama više nego za ozbiljnom vezom. Zbog toga ćete nepromišljeno uleteti u kratku avanturu u prvoj dekadi aprila koja vam neće prijati jer će se sve svesti na intimni odnos koji vam neće prijati. Osoba sa kojom uđete u tu avanturu pokazaće se problematičnom i napraviće vam neprijatnu scenu. Izaći ćete iz tog odnosa ali nećete uspeti da nađete nikoga s kim biste mogli da ostvarite više od površnog kontakta. Od strane jedne osobe ćete se osećati iskorišćeno. Starije Vage će biti nestrpljive i lako će ispadati iz takta zbog toga što će biti okružene osobama čije im ponašanje neće prijati. U drugoj polovini aprila upoznaće nekog s kim će započeti prijatnu komunikaciju ali još neće doći do bliskosti.

ZDRAVLJE

Konjunkcija Merkur sa Neptunom u vašem polju zdravlja u prvoj dekadi aprila doneće vam otežanu cirkulaciju, a uticaće i na disbalans hormona. Biće vam neophodno više odmora i psihofizičke relaksacije jer će i vaša osetljivost na stres biti uvećana. Drugi deo meseca doneće vam tegobe u predelu kolena i krsta, a moguće su i urološke infekcije. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu kao i one koje u sebi sadrže materije za izbacivanje štetnih materija iz organizma. Brokoli, blitvu, pasulj i sočivo jedite često. Od voća uzimajte više banana, jabuka i pomorandži. Izbegavajte alkoholna pića, konzerviranu, brzu i suhomesnatu hranu. Uzimajte više B i C vitamina.

SREĆNI BROJEVI

3, 8, 14, 19, 22

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO