in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA APRIL 2020: NOVA LJUBAV, RASKID, PREVARA ALI I KONAČNI SMIRAJ ZA OVE ZNAKOVE

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Dragi Škorpioni, Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam povoljne mogućnosti da poboljšate zaradu kroz velike finansijske transakcije, poslove koji su povezani sa trgovinom energetskim resursima, poljoprivredom i bankarstvom. Uspećete da jedan važan radni zadataka dovršite u predviđenom roku, što će vam doneti stabilnu finansijsku situaciju. Važno je da izbegavate rizične finansijske poteze jer će vam se pružiti mogućnost da profitirate zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Neptunom, ali ćete u isto vreme biti skloni da nejasno sagledate vaše mogućnosti pa da se nađete na gubitku. Sigurni dobici vam dolaze kroz pokretanje kreativnog projekta i kroz oblasti zabave i ugostiteljstva. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom.

Započećete pregovore o novom projektu koji će zahtevati veća ulaganja. Imaćete pozitivne reakcije vaših potencijalnih partnera u projektu. Uspeh vas očekuje kroz oblasti komunikacija, trgovine i saobraćaja. Zbog neočekivanih smetnji neke rokove ćete morati da pomerate. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Bićete dobro organizovani na polju usluga, a ako se bavite privatnim poslom, ostvarićete stabilno poslovanje i bolje kontakte sa klijentima koji će više nego obično koristiti vaše usluge. Sredinom aprila će pregovori oko novih projekata naići na prepreke, a mogući su i nesporazumi i nesuglasice sa nadređenima koji će vas ograničavati u poslu. Nećete imati dovoljno slobode da poslove obavljate onako kako smatrate da bi vam donelo siguran uspeh. U trećoj dekadi aprila nailazićete na prepreke i teškoće u ispunjavanju planiranih rokova kao i u poslovima koji su na dugoročnoj osnovi. To vam može naneti gubitke. Nezaposleni Škorpioni će imati šanse da se zaposle u oblastima komunikacija, transporta, ugostiteljstva, trgovine i na polju usluga. Biće tražene vaše pregovaračke sposobnosti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom doneće vam na početku aprila više sklada u porodičnim odnosima. Sa voljenom osobom ćete se lako dogovarati oko uređenja vašeg životnog prostora. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam ozbiljnije nesuglasice oko ideja koje će biti različite u pogledu nabavke novih uređaja za domaćinstvo. Pokušajte da postignete dogovor. Poboljšaćete komunikaciju i uspećete da unesete više sklada u vašu emotivnu vezu u drugoj polovini aprila zahvaljujući sekstilu Merkura sa Venerom. Počećete da više pažnje obraćate na potrebe voljene osobe i na nešto što ste imali zajedno u planu od ranije, a za šta se još nisu stekli uslovi za realizaciju. U to ćete početi zajednički da ulažete napore.

Ako ste slobodni:

Vaša očekivanja od osobe u koju ste jedno vreme zaljubljeni će se izjaloviti jer ćete na neprijatan način saznati da vaša simpatija već ima nekoga s kim je u tajnoj vezi. Uvidećete da ste dobijali lažne nade, što može da vas navede na nagle reakcije i teške reči. U drugoj polovini aprila upoznaćete nekoga s kim ćete početi da se viđate, izlazite i vodite prijatne razgovore. Ta osoba bi mogla da se pokaže prikladnom za buduću vezu. Imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Stariji Škorpioni će nailaziti na velike uspone i padove u pokušajima da zainteresuju osobu koja im se dopada. Budite strpljivi taktični i u drugoj polovini meseca ćete dobiti priliku da pokažete svoje kvalitete. To će naići na dobar prijem.

ZDRAVLJE

Bićete puni energije, u pokretu, u dobroj kondiciji i imunitet će vam biti snažan. Čuvajte se padova i udaraca jer biste mogli da se povredite usled nesrećnog slučaja. Moguće su povrede zgloba. Bićete podložni upali grla, pa izbegavajte da pijete hladne napitke kada ste zadihani. Sredina meseca vam donosi slabije zdravlje, disajne i urološke tegobe. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija i proteina koje imate i ribi koju treba često da pripremate. Prijaće vam morska riba i pileće meso, krompir, spanać, grašak, pasulj, zelena salata, mladi luk i šargarepa. Od voća jedite jagode, ananas, urme i smokve. Sir i hleb jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

3, 7, 11, 16, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 30. MARTA DO 05. APRILA 2020: RAK NERVIRA SVOJE NAJBLIŽE, OVNOVE ČEKA PREVIŠE POSLA, LAVOVI POČINJU VJEROVATI LJUDIMA

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. MART 2020: STRIJELAC NERVOZAN, RAKOVE ČEKA NEOBIČNO POZNANSTVO