in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

JARAC ♑

POSAO

Dragi Jarčevi, Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom. Doneće vam niz ideja koje možete iskoristiti za inovacije u vašem poslu. Pojačaće se vaše kreativne sposobnosti i u kombinaciji sa inovativnim rešenjima bićete u mogućnosti da započnete nešto novo u vašem poslu što će vam umnogome olakšati obavljanje planiranih radnih zadataka. Bićete i mogućnosti da pokrenete jedan projekat kojim ćete privući više klijenata, a koji podrazumeva nešto novo i originalno na tržištu. Imajte u vidu da to podrazumeva i određeni stepen rizika i budite pažljivi. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom i dovešće do teškoća u vezi pregovora oko pokretanja novih poslova i saradnje. Na teškoće ćete nailaziti na polju usluga, komunikacija i trgovine. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku nadređenih u kreativnim poduhvatima, kao i u oblastima prosvete i zabave. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da postignete važne dogovore i napredak u svemu gde vi vodite glavnu reč ili rukovodite.

Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca gde je u sedištu. Počećete da planirate nešto novo na polju usluga i to će vam doneti pozitivne poene na poslu i povećaće broj korisnika vaših usluga. Mars će 13. maja ući u znak Riba, pa ćete najveći deo raspoloživih sredstava, kao i svoju energiju i vreme usmeriti u postizanje važnih dogovora i sporazuma. Bićete primorani da se prilagođavate aktuelnim okolnostima na polju komunikacija, saobraćaja i trgovine. U drugoj dekadi maja će Saturn, Venera i Jupiter krenuti retrogradno, što će vas usporiti u postizanju planiranih ciljeva na polju finansija, usluga kao i ako se bavite privatnim biznisom. Treća dekada maja doneće vam dobitke kroz kreativna idejna rešenja. Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima prosvete, zabave, usluga, komunikacija i trgovine. Pružiće vam se mogućnost da radite nešto honorarno od kuće, što će vam se finansijski isplatiti.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaša bliskost sa voljenom osobom će biti jača nego obično. Imaćete dovoljno vremena da se jedno drugom posvetite i da unesete nešto novo u vašu vezu, što će vam omogućiti da otkrijete nove načine kako da kvalitetno provodite zajedničko vreme. Uživaćete u novim interesovanjima i zajedničkim aktivnostima. Razgovaraćete o prijatnim i zabavnim temama. Druga polovina maja će vam omogućiti da ulepšate izgled vašeg doma i da se potrudite oko prijatne atmosfere. Osmislićete način da se zabavite i imaćete dobar osećaj šta vaš partner najviše voli kada ste sami. Imaćete dovoljno vremena i za intimne trenutke. Manje nesuglasice mogu da iskrsnu zbog vaše povremene emotivne hladnoće.

Ako ste slobodni:

Privući će vam pažnju osoba koja je posvećena nekim akcijama u društvu i sa kojom ćete sarađivati na nekom od projekata za pomoć drugima. Motivisaće vas da drugačije sagledate neke stvari u svom životu, a privući će vas i svojim atraktivnim i doteranim izgledom. Počećete da se češće viđate ili da kontaktirate i mnogo vremena ćete provoditi u razgovorima o temama koje vas oboje interesuju. Pojaviće se i obostrana osećanja. Do kraja meseca ćete spontano započeti vezu. Nešto stariji Jarčevi će uspeti da se približe osobi koja im se dopada i da je zainteresuju za sebe. Primetićete da je trebalo samo malo više da pokažete svoja osećanja. Do kraja meseca ćete se dovoljno zbližiti da budete spremni da uđete u vezu.

ZDRAVLJE

Potrebne su vam svakodnevne fizičke vežbe i psihofizička relaksacija kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Pridržavajte se preventivnih mera za poboljšanje imuniteta. Venera koja prolazi kroz vaše polje zdravlja će krenuti retrogradno 13. maja i to će dovesti do pada vašeg imuniteta. Bićete osetljivi na polen u vazduhu, a biće osetljiva i vaša koža. Koristite kreme. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više namirnica bogatih vitaminima i proteinima. Potrebno je da jedete mnogo voća, posebno sezonskog kao što su jagode i trešnje, a isto tako i pomorandže i ceđeni sok od limuna. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom. Povrće jedite sveže i presno uglavnom. Ribu i sireve jedite umereno. Izbegavajte roštilj i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

7, 11, 16, 20, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.