in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

RIBE ♓

POSAO

Drage Ribe, Merkur na samom početku maja pravi konjunkciju sa Uranom i donosi vam ideje kako možete bolje da planirate i organizujete vaše radne zadatke da biste bili efikasniji i postizali bolje rezultate. Imaćete i nove ideje o projektima koje biste mogli da započnete u skorije vreme i oko toga ćete potražiti saradnike i potencijalne partnere sa kojima ćete ući u pregovore. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam smetnje ako se bavite privatnim biznisom ili ako vaš posao obavljate kod kuće. Ometaće vas razne okolnosti na koje nećete moći lično da utičete, a nailazićete i na nesporazume oko koordinacije sa nadređenima i kolegama. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku jedne osobe na rukovodećem položaju koja će vam otvoriti vrata za nalaženje važnih partnera u budućim projektima. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom i doneće vam dobar osećaj kako da se postavite tamo gde vi odlučujete ili rukovodite. Uspostavićete saradnju koja će doneti bolje rezultate i bićete kreativni.

Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca gde je u sedištu, što će vas činiti bolje organizovanim i efikasnim u postizanju zadatih rokova. Mars će ući u vaš znak 13. maja, što će vam doneti nova zaduženja i više odgovornosti, posebno ako ste na rukovodećem položaju. Biće vam potrebno dosta energije kako biste se prilagodili aktuelnim i promenljivim okolnostima na poslu. U drugoj dekadi maja Saturn, Venera i Jupiter će krenuti retrogradno, a to će vam doneti smetnje zbog nepovoljnih okolnosti i teškoće na polju saradnje, zbog čega ćete neke rokove morati da pomerate i odlažete. U trećoj dekadi maja aspekt Marsa sa Uranom će vam doneti uspeh u poslovnim pregovorima, što će uvećati vašu zaradu. Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Biće vam na raspolaganju i veći broj honorarnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Uranom omogućiće vam da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će predstavljati osveženje i što će doprineti da vaši odnosi sa voljenom osobom dobiju na kvalitetu. Oboje ćete biti raspoloženi za intenzivnu komunikaciju koja će vam prijati i omogućiti da se još više zbližite i ostvarujete zajedničke planove. Merkur će u drugoj polovini maja praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam omogućiti da sa voljenom osobom pokrenete preuređenje vašeg doma, oko čega ćete biti potpuno usaglašeni. Vaš porodični život će dobiti na kvalitetu jer ćete imati dobar osećaj za potrebe vaših najbližih i potrudićete se da im ispunite ono što bude u vašoj mogućnosti.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Uranom doneće vam neočekivano poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim idejama, načinom komunikacija i sa kojom ćete se u svemu odlično razumeti. Već nakon nekoliko površnih kontakata ćete otkriti da delite interesovanje za mnoge zajedničke teme. Započećete intenzivnu komunikaciju, uz povremeno viđanje. U trećoj dekadi maja će se pojaviti i obostrana osećanja koja će vas motivisati da započnete vezu. Vaša veza će biti skladna. Nešto starije Ribe će upoznati osobu koja će im se dopasti i sa kojom će u početku imati samo neobaveznu i površnu komunikaciju. Već u drugoj polovini maja ćete otkriti da ste postali bliski i da se dobro razumete. Veza će biti moguća.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno ali je svakako neophodno da se pridržavate svih preventivnih mera da bi tako i ostalo. Potrebno vam je da se zdravo hranite i da svakog dana praktikujete fizičke aktivnosti koje će vam omogućiti da održavate vašu kondiciju u formi. Smetnje su moguće u vidu lakše glavobolje kada dolazi do promene vremenskih prilika. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu i koje su pune vitamina. Od voća je dobro da jedete svakodnevno banane, jabuke, jagode i ananas. Od povrća jedite boraniju, papriku, brokoli, tikvice, prokelj, grašak i pasulj. Meso jedite umereno, a ribu češće. Od žitarica se preporučuju zobene pahuljice. Izbegavajte brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

5, 13, 17, 21, 26

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.