in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

RAK ♋

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam mogućnost da započnete novu saradnju koja bi se u kasnijem periodu mogla pokazati obostrano korisnom i isplativom. Posredstvom zajedničkog partnera u poslu doći ćete u kontakt sa nekim ko će vam ponuditi saradnju i ko će biti spreman da podrži vaše ideje oko jednog projekta koji bi tek trebao da se pokrene u praksi. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom i upozorava vas da obratite pažnju na sve što vam bude nejasno kao i na nedobronamerne osobe koje bi mogle da vas na neki način prevare i nanesu vam gubitke. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam mogućnost da započnete saradnju i sa jednom osobom koja je na rukovodećem položaju, a koja će vam biti od podrške u pokretanju novih projekata. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, što će pozitivno uticati na vaše odnose sa poslovnim partnerima. Obavićete važne razgovore i postići dogovor o daljem odvijanju zajedničkih poslova i radnih zadataka, što će vam doneti bolju zaradu.

Saturn će 11. maja krenuti retrogradno i doći će do otežanog obrta novca. Merkur će ući u znak Blizanaca i doneće vam više uspeha u svemu što možete da radite u pozadini, od svoje kuće, a što je povezano sa savetovanjem, administrativnim radom, oblastima komunikacija, ali i oblastima zdravstva ili pomoći drugima koji su u nevolji. Mars će u drugoj dekadi maja ući u znak Riba i doneće vam stalne promene i nestabilnost u poslu i karijeri. Venera i Jupiter će krenuti retrogradno i otežaće vam odnose sa poslovnim partnerima i klijentima. Ometaće vas prepreke usled okolnosti nad kojima nemate uticaja. Izbegavajte nove investicije i pazite na troškove. Nailazićete na manipulacije na polju novca i pokušaje prevare. Nezaposleni Rakovi će najviše mogućnosti imati za rad u honorarnim poslovima, a nov posao bi mogli da dobiju u oblastima administracije i zdravstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno u prvoj polovini maja. Osećaćete kako vaš odnos sa voljenom osobom postaje pomalo monoton i kako dolazi do zahlađenja. Trigon Merkura sa Saturnom omogućiće vam da poboljšate komunikaciju i da razgovorom rešavate sve ono što vam bude delovalo kao smetnja u odnosu. Dobro ćete se razumeti. Sunce će praviti trigon sa Saturnom u drugoj polovini maja i omogućiće vam da uspostavite sklad i stabilnost u odnosu sa voljenom osobom tako što ćete uspeti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. To će uneti svežinu u vaše odnose sa partnerom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke. Nova zajednička interesovanja će vam ispuniti vezu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga s kim možete da imate vezu na duge staze ili trajnog karaktera. Biće vam potrebno duže vreme da se odlučite između nekolicine osoba koje ćete upoznati preko zajedničkih prijatelja i preko društvenih mreža. U drugoj polovini maja konačno ćete se odlučiti za osobu koja će vam biti privlačna po izgledu, a koja će i po karakteru biti stabilna. To je neko ko je praktičan, miran, posvećen svojim ciljevima i ima jak lični integritet. Nešto stariji Rakovi će se povezati sa jednom osobom sa kojom su bili bliski u prošlosti. Osećaćete da ste zbog nepovoljnih okolnosti propustili mogućnost da sa tom osobom uđete u vezu. Pokušaćete da se zbližite i uspećete.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini maja. Pridržavaćete se svih preventivnih mera za očuvanje zdravlja i bićete u svemu disciplinovani. Nedostajaće vam kretanje, pa ćete to trebati da nadoknadite svakodnevnim fizičkim vežbama. Od 14. maja će Jupiter biti retrogradan, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Podići ćete ga ishranom i vitaminima. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje za sebe vezuju štetne materije i izbacuju ih iz organizma, kao i onih koje jačaju imunitet. Na prvom mestu su to med i voće sa mnogo vitamina, kao što su grejpfrut, pomorandža, limun, urma, avokado, jabuka i jagode. Ribu i morske plodovi uzimajte često. Jedite više kuvanog i presnog povrća. Izbegavajte slatko.

SREĆNI BROJEVI

2, 5, 11, 14, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.