in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

LAV ♌

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju posla. To će vam doneti nove ideje o mogućnosti započinjanja novih projekata koji će biti nešto sasvim novo, nešto što ranije niste isprobali, a što bi moglo da uveća vaše šanse da napredujete u poslu, da ostvarujete brže i efikasnije planirane ciljeve i da ostvarite bolji prosperitet i zaradu. Bićete u mogućnosti da ove ideje razradite do nivoa efikasnosti, a uz put ćete sve vaše radene zadatke organizovati bolje nego što ste to činili ranije. Kvadrat Venere sa Neptunom doneće vam neusklađenost sa saradnicima. Mogući su pokušaji prevara i manipulacija na polju finansija i platnog prometa. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla i omogućiće vam da pokrenete novi projekat i preuzmete više odgovornosti, a to može pozitivno uticati na vaš napredak u karijeri. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Saturnom, što će vas činiti dobro organizovanim i doneti vam uspeh na polju usluga. Poboljšaćete platni promet i ostvarićete višu zaradu od očekivane.

Saturn će 11. maja krenuti retrogradno što će usporiti velike i dugoročne poslove i vašu saradnju sa poslovnim partnerima. Istog dana će Merkur ući u znak Blizanaca gde je snažan i pozitivno će uticati na vašu poslovnu saradnju. Mars će ući u znak Riba 13. maja i donosi vam prilično nestabilnu i promenljivu finansijsku situaciju, zbog čega ćete veliki deo svojih napora trebati da usmerite da biste je održali stabilnom. U drugoj dekadi maja će retrogradno krenuti Venera i Jupiter, što će nepovoljno uticati na vašu saradnju i otežaće promet vaših usluga, a samim tim i umanjiti zaradu na tim poljima. U trećoj dekadi maja Mars će praviti trigon sa Uranom i doprineće uspehu na polju javnosti. Dobićete podršku nadređenih. Nezaposleni Lavovi će imati dosta mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, trgovine, logistike, kao i u poslovima koje mogu da rade od kuće, a koji su povezani sa visokim tehnologijama.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Saturn koji se kreće kroz vaše polje ljubavi krenuće retrogradno 11. maja što će dovesti do delimičnog zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Biće potrebno da se osvrnete na nešto što vam je ometalo sklad u vezi u ranijem periodu jer bi to moglo da se ponavlja. U rešavanju smetnji u emotivnom odnosu najviše će vam pomoći razgovori i iskrenost. Sunce će u drugoj polovini maja praviti trigon sa Saturnom i doneće vam mogućnost da više kontaktirate zajedničke prijatelje, da se povezujete i komunicirate sa drugim ljudima i na taj način izbegnete monotoniju u vezi. Vaš odnos sa voljenom osobom će se stabilizovati jer ćete dobro organizovati zajedničko vreme i naći ćete način da se zabavite .

Ako ste slobodni:

Započećete intenzivnu komunikaciju sa jednom osobom preko interneta i imaćete utisak da se dobro razumete i da imate dosta toga zajedničkog. Vaš odnos će otići dalje od površne komunikacije i počećete da osećate zaljubljenost. Kada Saturn bude krenuo retrogradno 11. maja, druga osoba će početi da se povlači i komunikacija će postati otežana i sve ređa. Može i da se prekine. U trećoj dekadi maja ćete je obnoviti ili ćete upoznati nekog novog s kim ćete izgraditi bolji odnos. Nešto stariji Lavovi će u drugoj polovini maja obnoviti kontakt sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Mada će vam delovati da biste mogli da obnovite vezu, najbolje je da budete pažljivi i da ne očekujete previše.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja. Potrebno je da se pridržavate preventivnih mera, da se zdravo hranite i da ravnomerno raspoređujete vaše aktivnosti, tako da se ne ulenjite ali i da imate dovoljno vremena za odmor. Važne su vam svakodnevne fizičke vežbe kako bi vaš imunitet ostao snažan. Radite vežbe za leđa. Joga vežbe su za to najbolje. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži materije koje sadrže vitamine i koje su lako svarljive. Najviše će vam koristiti ako jedete veće količine sezonskog voća, posebno jagode, ali i voće koje sadrži c vitamin, kao što je grejpfrut i sokovi od ceđenog limuna. Ribu, pileće meso, pirinač, soju, spanać, šargarepu i drugo sveže povrće jedite svakodnevno. Pijte više vode.

SREĆNI BROJEVI

6, 8, 14, 17, 21

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.