in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

DEVICA ♍

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam niz novih ideja kako biste mogli da dobijete podršku koja vam je potrebna za pokretanje novih projekata. Biće vam potrebna i finansijska i materijalna, kao i informativna podrška. Ostvarićete dobru saradnju sa osobama koje vam mogu pomoći u povezivanju sa važnim privrednim subjektima. Najviše koristi ćete imati od povezivanja sa klijentima i firmama iz inostranstva sa kojima ćete pokrenuti obostrano korisnu saradnju. Venera koja prolazi kroz vaše polje posla praviće kvadrat sa Neptunom i doneće vam teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima. Doći će do nekorektnih poteza sa nečije strane i sukoba interesa. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i dobićete nove radne zadatke i podršku od strane nadređenih. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Jupiterom i Plutonom, što će vam doneti veliki uspeh u kreativnim poslovima, na polju zabave kao i ako se bavite prosvetom. Na javnom polju ćete poboljšati popularnost, uvećaćete broj klijenata i zaradu.

Merkur će ući u znak Blizanaca i vaše polje posla 11. maja. Bićete bolje organizovani i postići ćete uspeh ako se bavite oblastima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Saturn će krenuti retrogradno, što će dovesti do teškoća na polju usluga gde ćete imati zastoje. Mars će ući u znak Riba i vaše polje javnosti. Biće neophodno da više napora ulažete u odnose sa poslovnim partnerima jer ćete na tim relacijama nailaziti na neslaganja. Venera i Jupiter će krenuti retrogradno i dovešće do otežanog odvijanja vaših radnih zadataka. Nailazićete na razne prepreke koje će vas usporavati. Izbegavajte upuštanje u rizike. U trećoj dekadi maja imaćete više smetnji u javnim poslovima gde ćete nailaziti na niz nekorektnih postupaka. Nezaposlene Device će imati povoljne šanse da se zaposle u oblastima trgovine, usluga, kao i u honorarnim poslovima koje mogu da obavljaju od kuće.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

će u prvoj dekadi maja praviti kvadrat sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi. To će dovesti do teškoća u odnosu sa voljenom osobom koje će biti prouzrokovane povlačenjem i tajanstvenošću od strane vašeg partnera. Izbegavajte tajne u vašem odnosu jer bi to moglo dovesti do gubitka poverenja i ozbiljnih negativnih posledica. U drugoj polovini maja Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno i dovešće do zahlađenja i udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da rešavate nesuglasice iskrenim razgovorom i pružanjem više pažnje i saosećanja voljenoj osobi. Najvažnije će biti da unesete nešto novo u vašu vezu kako biste izbegli da vas obuzme monotonija.

Ako ste slobodni:

Biće vam teško da nađete osobu sa kojom ćete moći da nađete dovoljno zajedničkog kako biste poželeli da uđete u vezu. Umesto toga će vas jedna osoba zainteresovati koja nije slobodna, a koja će vam predložiti da uđete u tajnu vezu. Pristaćete ali ćete vremenom uvideti da vam takva vrsta veze ne odgovara jer vaš partner neće biti ni prema vama dovoljno iskren i ponašaće se tajnovito. Saznaćete da niste jedina osoba sa kojom ima tajnu vezu. Prekinućete odnos sa njim. Nešto starije Device će pokušavati da se približe osobi koju će upoznati preko jednog prijatelja i koja će ih privući. Osoba koja vam se dopada će vam davati nadu koja će se na kraju pokazati lažnom. Osećaćete se razočarano, a u vezu nećete ući.

ZDRAVLJE

Saturn koji prolazi kroz vaše polje zdravlja će 11. maja krenuti retrogradno, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Biće vam potrebno više odmora jer ćete se lako zamarati. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. U drugoj polovini maja doći će do jačanja vašeg imuniteta i zdravlje će vam biti stabilno. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su hranljive i bogate proteinima. Jedite sveže voće i povrće u većim količinama. Prijaće vam jabuke, banane, urme, smokve, jagode i grejpfrut. Od povrća su vam neophodni zelena salata, luk, mladi krompir, brokoli i kelj. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 6, 10, 17, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.