in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

VAGA ♎

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam nove ideje u vezi poboljšanja platnog prometa i uvođenja mera štednje koje bi trebalo da vam omoguće stabilnije finansije. Bićete bolje organizovani na polju novca i dobro ćete isplanirati prihode i rashode. U tome će vam pomoći jedna osoba od poverenja. Važno je da se ozbiljno prihvatite razrade ideja u vezi važnih transakcija kako biste izbegli otežan priliv finansija na vaš račun. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam teškoće i nedostatak podrške u razvoju poslova baziranim na raznim uslugama. Konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam početak uspešne saradnje sa jednom osobom na visokom poslovnom ili društvenom položaju koja će vam pružiti značajnu podršku u vašem poslu. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom. Doneće vam osećaj kako da prevaziđete prepreke na polju usluga i uspostavite bolji kontakt sa korisnicima. Uspećete da se organizujete dovoljno dobro da biste najveći deo planiranih obaveza dovršili u roku.

Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca i pružiti vam mogućnost da nivo vašeg poslovanja, a posebno usluga koje pružate, podignete na viši nivo. U drugoj dekadi maja Saturn, Venera i Jupiter će krenuti retrogradno, što će vam doneti zastoje i usporiti vas u obavljanju radnih zadataka. To će najviše osetiti Vage koje se bave prosvetom, izdavačkom delatnošću, kreativnim poslovima, finansijama, administracijom i industrijskim oblastima. Veliki i dugoročni poslovi će biti u zastoju. U trećoj dekadi maja će Mars koji će u međuvremenu preći u znak Riba, praviti aspekt sa Uranom. Bićete motivisani da vaše napore usmerite na poboljšanje platnog prometa i u tome ćete imati uspeha. Poboljšaćete zaradu. Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju posao u IT sektoru, administraciji i trgovini. Imaćete na raspolaganju i veći broj honorarnih poslova koje biste mogli raditi od kuće.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Prva dekada maja proteći će vam u prijatnoj komunikaciji sa voljenom osobom i u zabavi koju ćete oboje osmisliti kako biste ispunili zajedničko vreme. Na početku druge dekade maja Merkur će praviti kvadrat sa Marsom i doći će do prolaznih prepirki jer ćete se dotaći tema koje će uneti napetost između vas dvoje. Potrebno vam je više tolerancije. Mars će ući u znak Riba 13. maja i doneće vam nestabilnost u odnosima sa partnerom. Oboje ćete često menjati raspoloženja i biće vam teško da se uskladite. Vaš odnos će se menjati od trenutaka kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima do momenata kada ćete biti na različitim stranama i u konfliktu. Krajem maja ćete se stabilizovati.

Ako ste slobodni:

Započećete kontakt na daljinu sa osobom koja će vam privući pažnju svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Ubrzo ćete pronaći zajednička interesovanja i razvićete intenzivnu komunikaciju. Više će vas privlačiti fizički nego što ćete osećati bilo kakve emocije. To će se promeniti od sredine maja, kada ćete prvi put osećati kako neprestano razmišljate o vašoj novoj simpatiji i kako ste se zaljubili. Do kraja meseca ćete dobiti potvrdu da je i vaša simpatija zaljubljena u vas. Starije Vage će biti neodlučne da li da poklone naklonost i poverenje jednoj osobi koja čini sve da pridobije njihovu punu pažnju. U trenutku kada se malo više otvorite prema njoj, uslediće period povlačenja. To će otežavati ulazak u vezu.

ZDRAVLJE

Venera će u prvoj dekadi maja praviti kvadrat sa Neptunom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, zbog čega ćete osećati smetnje povezane sa cirkulacijom i hormonima, a moguće su i alergijske reakcije, posebno ako ste osetljivi na cvetanje i polen. U tom slučaju vam se preporučuju antialergenti. Zdravlje će vam biti stabilnije u drugoj polovini maja. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže antioksidanse. Svakodnevno možete da konzumirate orahe, pisaće, lešnik i bademe. Od voća jedite veće količine nara, jagoda i trešanja. Od povrća će vam prijati zelena salata, paradajz, brokoli, sočivo, grašak i spanać. Ribu i morske alge jedite češće. Pijte zeleni čaj. Izbegavajte delikatese i slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

5, 12, 16, 22, 24

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.