in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

ŠKORPIJA ♏

POSAO

Merkur će na samom početku maja praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam nove ideje kako da poboljšate vaše poslovne odnose, kako da steknete više stalnih klijenata i pružiće vam se prilika da neočekivano sklopite jedan ugovor koji bi se mogao pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate bilo koji vid poslovnog i finansijskog rizika jer nećete biti u stanju da dobro procenite vaše mogućnosti i možete kao posledicu da imate ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, finansijama, ugostiteljstvom, kreativnim poslovima ili prosvetom. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da uđete u novo poslovno partnerstvo sa jednom osobom na rukovodećem položaju od koje ćete imati dosta pomoći i podrške. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da bolje planirate i organizujete zajedničke aktivnosti sa poslovnim partnerima. Ostvarićete uspeh u pregovorima i oblastima trgovine.

Merkur će 11. maja ući u znak Blizanaca gde je snažan i u sedištu. Omogućiće vam da jasnije sagledate aktuelne tokove novca i da budete vešti u planiranju vaših finansijskih transakcija i u upravljanju novcem. To će vam doneti šanse koje ćete iskoristiti za uvećanje vaše zarade. U drugoj dekadi maja Saturn, Venera i Jupiter će krenuti retrogradno što će vas usporiti i dovoditi do zastoja u postizanju predviđenih rokova, posebno kada su veliki poslovi u pitanju. Nailazićete na zastoja i u platnom prometu, kao i u pregovorima, saobraćaju i oblastima trgovine. Mars će ući u znak Riba i u trećoj dekadi maja će praviti aspekt sa Uranom. Ostvarićete uspeh u poslovima vezanim za dizajn, idejna rešenja i javnost. Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima dizajna, prosvete, trgovine i komunikacija. Imaćete mnogo ponuda za honorarne poslove koji vam isto tako mogu doneti dobru zaradu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Uranom na početku maja motivisaće vas da vašem emotivnom partneru iznesete niz predloga o načinu kako biste mogli da provodite zajedničko vreme i šta vam je potrebno novo u vašem odnosu kako biste uneli svežinu u vašu vezu. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga i dodaće i neke svoje na obostrano zadovoljstvo.

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 13. maja i to će dovesti do delimičnog zahlađenja između vas i voljene osobe. Nailazićete u trećoj dekadi maja na promenljive i nestabilne emocije koje vas mogu navesti da nešto prećutite ili tajite od voljene osobe, kao i ona od vas, a to će negativno uticati na sklad u vašem odnosu. Izbegavajte flert.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Uranom na početku maja doneće vam neočekivano poznanstvo sa osobom koja će vas zainteresovati svojom originalnošću i sa kojom ćete ostvariti komunikaciju punu međusobnog razumevanja i podrške. Upoznaćete vašu simpatiju preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja. U drugoj polovini maja ćete se videti nasamo i doći će do obostranih emocija. Do kraja meseca ćete ući u vezu koja će biti slobodnog tipa ali koja može da traje dugo.

Stariji Škorpioni će uspeti da se približe osobi koja im se dopada i koja je bila zatvorena prema njima. Doći ćete na genijalnu ideju kako da probijete njene ograde. Kako će Venera krenuti retrogradno, ona će opet početi da se povlači.

ZDRAVLJE

Mada će vam zdravlje biti većim delom maja stabilno, vaša osetljivost na stres će biti pojačana, što će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Potrebno vam je da svakodnevno radite vežbe za psihofizičku relaksaciju. U trećoj dekadi maja će vaš imunitet biti pojačan i umanjiće se vaša osetljivost na stres. Bićete više nego obično u pokretu.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od materija koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća to su grašak, pasulj, šargarepa, krompir, brokoli i kukuruz. Od voća jedite svakodnevno jabuke, mandarine, grejpfrut, kivi, ananas i jagode. Ribu jedite češće, a povremeno i pileće meso. Jogurt i žitarice uzimajte umereno. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

SREĆNI BROJEVI

2, 11, 16, 19, 25

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.