in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MAJ 2020: TAJNA LJUBAVNA AVANTURA, NESUGLASICE ALI I VRAĆANJE STAROJ LJUBAVI

STRELAC ♐

POSAO

Na samom početku maja Merkur će praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju usluga. Imaćete korisne ideje kako da proširite vašu poslovnu ponudu i koje nove poslove biste mogli da pokrenete. To će zahtevati i bolju saradnju sa drugim privrednim subjektima oko čega ćete započeti pregovore. Ako ste zaposleni u oblastima zdravstva dobićete nova zaduženja koja će vam olakšati uslove rada. Venera će praviti kvadrat sa Neptunom. Zbog nejasnoća u koordinaciji sa poslovnim partnerima jedan projekat neće biti dovršen u predviđenom roku, što će vam stvoriti teškoće u daljem razvoju planiranih obaveza. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku naređenih u pokretanju novih projekata u oblastima usluga. Merkur će praviti aspekt sa Neptunom i trigon sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da nađete način da obaveze koje kasne zbog nepovoljnih uslova dovršite u što kraćem roku. To će pozitivno uticati na vaše finansije. Imaćete dobar osećaj kako da rukujete novcem i gde da investirate da biste povećali zaradu.

Merkur će ući u znak Blizanaca 11. maja, a kako je u ovom znaku u sedištu i snažan, to će vam omogućiti da započnete pregovore oko novih poslovnih kontakata i partnerstva koje će za rezultat imati sklapanje obostrano korisnih ugovora i saradnje. Mars će 13. maja ući u znak Riba i zahtevaće od vas da svoju energiju preusmerite u dovršavanje neodložnih i prioritetnih obaveza i poštovanje zakazanih rokova. Saturn, Venera i Jupiter će krenuti retrogradno u drugoj dekadi maja, što će usporiti pregovore i dovesti do zastoja u razvoju zajedničkih projekata, kao i do neslaganja sa poslovnim partnerima. Doći će i do slabijeg priliva novca na vaš račun. Treća dekada maja vam donosi promenljivu situaciju na polju novca. Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima usluga, zdravstva, javnosti, komunikacija i trgovine. Osim toga, biće vam veliki broj honorarnih poslova na raspolaganju.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi maja omogućiće vam da se bolje uskladite sa voljenom osobom tako što ćete postići kompromis oko onoga gde se ranije niste mogli složiti i dogovoriti. Unećete i nešto novo u vašu vezu što će vam omogućiti da budete bliži jedno drugom i da poboljšate razmenu emocija. To će vas ispuniti zadovoljstvom. Merkur će u trećoj dekadi maja praviti konjunkciju sa Venerom. Ovo će dovesti do bolje komunikacije sa voljenom osobom. Pokrenućete razgovore o temama o kojima ranije niste razgovarali, a oko kojih ćete uspeti da se složite. Naći ćete nove načine zajedničke zabave. Mogući su manji i prolazni nesporazumi oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja će vas zainteresovati svojom inteligencijom, nesvakidašnjim idejama i načinom komunikacije na početku maja. Poznanstvo može da vam dođe preko društvenih mreža ili jednog kućnog prijatelja, eventualno suseda. Imaćete intenzivnu komunikaciju u prvoj polovini meseca koja će vas zbližiti i dobićete mogućnost da se lično upoznate. Počećete da osećate obostrane emocije u drugoj polovini meseca ali ćete još uvek biti neodlučni da li da započnete vezu. Nešto stariji Strelci će sa osobom koju poznaju površno preko posla početi da razmenjuju poruke i ostvariće blizak kontakt. Bićete zainteresovani jedno za drugo ali će vaš kontakt biti više od prijateljstva i neće još dovesti do veze.

ZDRAVLJE

Započećete jedan od programa za unapređenje vašeg zdravlja. Svakodnevne fizičke vežbe će biti deo tog programa kao i razne preventivne mere, kao što je zdrava ishrane, pojačana higijena i razni načini psihofizičke relaksacije. To će ojačati vaš imunitet i dovesti do stabilnog zdravlja. Manje i prolazne smetnje moguće su sa cirkulacijom i alergijom na polen. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične ali i lake za probavu. Od povrća jedite što više svežeg i zelenog, kao što su zelena salata, mladi luk, spanać, blitva, ali isto tako i mladi krompir, kupus, peršun i šargarepa. Od voća jedite jagode, trešnje, kivi i urme. Pileće meso, ribu, pirinač i integralne žitarice, kao i sir uzimajte više puta nedeljno.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 15, 19, 23

DNEVNI HOROSKOP ZA 21. APRIL 2020: DANAS VAS MOGU OKUPIRATI MISLI KOJE SE ODNOSE NA LJUBAVNO FUNKCIONISANJE

NAJBOLJE ŽENE PO HOROSKOPU: LAVICA GOSPODARICA, RIBA ROMATIČARKA ALI SAMO JE JEDNA JEDINA BROJ 1.