in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

OVAN ♈

Venera će 2. februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i doneće vam povoljne prilike za poboljšanje finansijskog stanja. Bićete kreativni i uspešni u poslovima koji su povezani sa zdravstvom, kao i u nalaženju neophodnih sredstava za nastavak dugoročnih i velikih poslova. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i započećete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi novih projekata. Neophodno je da vaše planove držite u tajnosti kako biste uspeli da preteknete konkurenciju. Vaše ideje će uroditi plodom. Uspećete da dođete i do neočekivanih dobitaka. Venera će ući u vaš znak 7. februara i doneće vam bolji osećaj za pristup drugim ljudima, što će pozitivno uticati na vaše poslovne odnose i saradnju. Doći ćete do izražaja u ličnim nastupima ali će vaše rukovodeće sposobnosti biti slabije nego obično. Mars će ući u znak Jarca gde je snažan 16. februara.

Doneće vam veliku motivaciju da ostvarite jednu vašu ambiciju. Veštim potezima ćete se ostvariti značajan uspeh što će vam otvoriti šanse da napredujete u karijeri. Dobićete važna zaduženja i opravdaćete očekivanja nadređenih. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara. Izbegavajte da se bavite poslovima u kojima nemate iskustva. Čuvajte se laži i spletki. Neke pregovore ćete trebati da odložite jer će doći do nesporazuma i promenljivih okolnosti. Jupiter će praviti astrološki aspekt sa Neptunom 20. februara, što vam donosi dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme koji će vam omogućiti da se probijete ispred konkurencije i ostvarite veliki napredak u realizaciji aktuelnih planova i zadataka. Trigon Marsa sa Uranom će uvećati vaše dobitke zahvaljujući vašoj veštini da investirate u profitabilne oblasti. Izbegavajte da ulazite u nove investicije i poslove sa sumnjivim osobama 28. februara kada Venera bude pravila kvadrat sa Plutonom. Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost da se zaposle u finansijskom sektoru, kao i u trgovini. Ako ste planirali da započnete privatni biznis, nakon 16. februara ćete imati povoljne šanse.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera početkom februara pravi astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom i donosi vama i vašem partneru ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Ono u šta ste zajednički ulagali napore doneće vam očekivane rezultate. Imaćete više intimnih trenutaka što će uneti više sklada u vašu vezu. Ulazak Venere u vaš znak doneće vam partnerovu privrženost. Kvadrat Venere sa Jupiterom i Plutonom u trećoj dekadi februara uneće napetost u vaše odnose sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko ulaganja zajedničkih finansija jer ćete imati različite stavove o tome u šta je prioritetno ulagati. Pojačane strasti će se pojaviti između vas dvoje i izazivaće ljubomoru. Bićete nekorektni prema partneru.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi nova poznanstva. Izdvojiće se osoba koja je praktična, ambiciozna i stabilnog karaktera. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Vi ćete biti zahtevni i vaša strastvenost će postati prekomerna, što će dovesti kasnije do neslaganja. Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će vašem partneru smetati. Do kraja meseca je važno da pokušate da se prilagodite jedno drugom jer ako u tome ne uspete, vezu ćete prekinuti. Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti, a koja će iz izuzetno fizički privući. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete uvideti da ste previše različiti. Ulazak u vezu bio bi loš izbor po vas.

ZDRAVLJE

Tokom februara bićete promenljivog i nestabilnog zdravlja. Posebno će vam smetati hladno i vlažno vreme, što će vam donositi sklonost prehladi i gripu. Osećaćete pojačanu nervnu napetost i bićete osetljivi na stresne situacije zbog čega ćete često reagovati psihosomatski. Potrebno je da se više odmarate i da izbegavate preteranu aktivnost. Vaša ishrana treba da sadrži mnogo vitamina, naročito B i C, kako biste zaštitili vaš organizam od napada virusa. Kisli kupus i turšija sadrže dosta materija potrebnih vašem organizmu, ali isto tako jedite i kuvano povrće ali i voće. Posebno će vam prijati cvekla, šargarepa, jabuke, nar i pomorandža. Izbegavajte alkoholna pića. Meso i mleko uzimajte umereno.

SREĆNI BROJEVI

4, 9, 15, 18, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa