in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

JARAC ♑

Venera na početku februara pravi astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem znaku, što će doprineti ostvarenju napretka u pregovorima oko velikih i dugoročnih poslova. Jedan ili više dogovora ćete uspešno sklopiti i privesti kraju. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima saobraćaja, komunikacija i trgovine. Merkur će 3. februara ući u znak Riba gde je u izgonu i praviće vam teškoće u organizovanju obaveza, najviše oko onoga što zahteva bavljenje sitnim detaljima jer za to nećete imati dovoljno strpljenja. Imaćete plodne ideje u vezi kreativnih projekata, posebno ako se bavite programiranjem i izradom aplikacija. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je u izgonu, što će vas usporavati u dovršavanju planiranih radnih zadataka. Nedostajaće vam sredstva da nešto od planiranog dovršite u roku.

Mars će 16. februara ući u vaš znak gde je egzaltiran, što će vam omogućiti da vaše rukovodeće sposobnosti i vaše stručne veštine istaknete, dobijete viši stepen odgovornosti od nadređenih i ostvarite napredak na polju karijere. Osvojićete priznanja. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara u vašem polju planova, komunikacija i saobraćaja i doneće vam teškoće na ovim poljima. Nailazićete na kašnjenja u saobraćaju, nesporazume u dogovorima i komunikaciji, a mogući su i kvarovi na vozilima i uređajima za komunikaciju. 20. februara će Jupiter praviti astrološki aspekt sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za planiranje, dogovore i održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija. Ostvarićete veliki napredak i dobiti očekivanu finansijsku podršku, kao i kooperaciju od vaših sagovornika. Sklopićete unosne i profitabilne ugovore i sporazume. Uspeh vas očekuje i u kreativnim projektima, prosveti, oblastima zabave i menadžmenta zahvaljujući vašim novim idejama. Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, prosvete, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Tražiće se najviše vaša veština komunikacije.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete imati dinamične razgovore koji će vam oboma prijati jer ćete biti spremni da se jedno drugome više poveravate, a to će vam omogućiti da vam bude jasno šta je vašem partneru u ovom periodu najpotrebnije od vas i bićete spremni da to pružite. Potrudićete se da više vremena provodite kod kuće i posvetićete se svojoj porodici. Druga polovina februara vam donosi više konfrontacija sa voljenom osobom. Oboje ćete želeti da poboljšate vašu vezu ali će vas ometati suprotna mišljenja i stavovi oko toga šta vam je neophodno da biste bili zadovoljni. Ovo ćete uspeti da rešite nalaženjem kompromisa. Krajem februara ćete imati vremena za više intime i zabave, što će vas činiti zadovoljnim.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je ravnopravan partner, neko ko će umeti da preuzme inicijativu kada je to potrebno, neko ko će umeti da deluje nezavisno i ko će razumeti vašu potrebu da budete posvećeni svojim obavezama, jer će i sam biti ambiciozan i praktičan. Upoznaćete nekog ko se većim delom uklapa u ovu sliku sredinom februara i ubrzo ćete početi da se viđate i izlazite. Jedno drugome ćete biti odlična motivacija. Već krajem meseca odlučićete se da započnete emotivnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će postaviti visoke kriterijume i neće ni primećivati one koji im se udvaraju, a ne zadovoljavaju očekivanja. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja ima većim delom tražene kvalitete.

ZDRAVLJE

Bićete osetljivog zdravlja zbog čega je važno da više pazite na sebe i da preduzmete preventivne mere. Na prvom mestu je važno da izbegavate duži boravak na gradskom vazduhu kada je jače zagađenje. Disajni organi će vam biti osetljivi, pa ćete biti skloni prehladi i bronhitisu. Biće vam loša cirkulacija, a moguće su i probavne smetnje, kao i pojačani umor. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži integralne žitarice i sušeno voće. Možete ovu kombinaciju koristiti za doručak svakog dana, uz jogurt. Ribu sa dodatkom integralnog pirinča ili kuvanog krompira i maslinama možete više puta nedeljno da jedete. Prijaće vam ceđeni sokovi od voća. Slatkiše jedite umereno. Potreban vam je magnezijum i vitamini B i D.

SREĆNI BROJEVI

2, 8, 15, 17, 22

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa