in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

RIBE ♓

Venera koja prolazi kroz vaš znak će na početku februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom. Doneće vam stabilnu saradnju i značajnu pomoć dugogodišnjih saradnika u ostvarivanju važnih ciljeva. Imaćete dobar osećaj kako da pristupite drugima u organizovanju zajedničkih akcija i uspećete da se prilagodite nestabilnim situacijama na poslu. Merkur će 3. februara ući u vaš znak gde je u izgonu i usporiće vas u organizovanju svakodnevnih radnih zadataka, kao i u dogovorima i komunikaciji sa vašim kolegama, saradnicima i nadređenima. Neke planove ćete biti primorani da odložite zbog otežanih okolnosti za njihovu realizaciju. Ipak, uspećete da ostvarite napredak u razvoju jednog prioritetnog radnog zadatka zahvaljujući svojim plodnim idejama. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je u izgonu i doneće vam spletke nedobronamernih ljudi koji žele da steknu korist tako što će poljuljati vaš položaj i ugled.

Mars 16. februara ulazi u znak Jarca gde je egzaltiran i donosi vam uspeh u zajedničkim poduhvatima. Poboljšaćete saradnju na svim nivoima. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara, što će dovesti do vašeg privremenog povlačenja sa jednog položaja gde ste imali rukovodeću ulogu. Bićete primorani da se okrenete rešavanju zaostalih i odloženih obaveza koje će vas prilično usporavati u izvršavanju radnih obaveza. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom, što će vam doneti povoljne mogućnosti za sklapanje profitabilnog ugovora sa investitorima koji će vas podržati u realizaciji jednog kreativnog projekta. Veliki uspeh i dobru zaradu ćete ostvariti ako se bavite oblastima informacionih tehnologija, izradom aplikacija i programiranjem. Vaše ideje naići će na podršku. Svakako budite pažljivi u vezi forme ponuđenih ugovora i finansiranja. Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, informacija, komunikacija, novinarstva, saobraćaja, kao i u oblasti dizajna i usluga vezanih za lepotu i modu.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Na početku februara će vaš partner postati više vezan za vas i biće mu potrebno više pažnje i podrške. U razgovorima ćete provoditi više vremena jer ćete nastojati da razjasnite nešto što vam je pravilo nejasnoće i nesporazume u ranijem periodu, a što i u ovom mesecu može početi da se ponavlja. Povremeno ćete biti skloni impulsivnim reakcijama i jakim strastima. Druga polovina februara biće vam promenljiva. Nailazićete na nerazumevanje od strane voljene osobe za vaše planove i akcije. Uzrok toga će biti jer ćete imati manje vremena i nećete dovoljno pažnje poklanjati partneru. Krajem meseca će vam retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiti da rešite nesuglasice. Vaša veza će biti stabilna i skladna.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će na početku februara pokazati kako je zaljubljena u vas i pokušavaće da vam privuče pažnju ali će delovati prilično nevešto u tome, toliko da će vam biti smešno. Bez obzira na to, dopašće vam se ali nećete pokazati jasnu naklonost. Povremeno ćete se viđati i razmeniti nekoliko reči ali ćete biti na distanci. Od sredine meseca će druga strana početi više da se trudi i da ispravlja greške koje je pravila na početku. Do kraja meseca ćete već biti zainteresovani. Nešto starije Ribe će pokušati da uđu u vezu sa osobom koja im poklanja pažnju ali će naići na nerazumevanje, pa će odustati. Sredinom meseca očekuje vas susret sa bivšim partnerom. Probudiće se emocije i pokušaćete ponovo.

ZDRAVLJE

Zdravlje će vam biti osetljivo zbog čega je potrebno da preduzmete preventivne mere, a bilo bi vam od koristi i da odete na preventivni zdravstveni pregled. Moguće su reumatske smetnje, ali i pojačana osetljivost na stres. Potrebno je da se više odmarate i da nalazite svakog dana vreme za psihofizičku relaksaciju. Prijale bi vam duže šetnje u prirodi. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane. Kuvano povrće u vidu čorbe sadrži sve što je neophodno vašem organizmu, pa to možete češće da pripremate. Voće možete jesti sveže, sušeno i u vidu soka. Meso i mlečne proizvode, kao i testenine i žitarice jedite umereno. Izbegavajte pečenu i brzu hranu. Uzimajte vitamin D i kalcijum.

SREĆNI BROJEVI

2, 7, 16, 20, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa