in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

BIK ♉

Merkur u prvoj dekadi februara ulazi u znak Riba i donosi vam promenljive i nestabilne okolnosti na polju poslovne saradnje. Biće neophodno da budete prilagodljivi i da se potrudite da poboljšate odnose sa saradnicima. Venera će praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom, što će vam omogućiti bolju saradnju sa preduzećima i pojedincima iz oblasti prosvete, izdavačke delatnosti, građevinarstva, mehanizacije, IT industrije, veletrgovine alatima i sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovina, posebno povezane sa trgovinom robom iz uvoza. Venera 7. februara ulazi u znak Ovna, što vas upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju, kao i na ambiciozne ljude oko vas jer ćete imati tajne neprijatelje koji mogu da vam nanesu štetu. Mars 16. februara ulazi u znak Jarca, što će pojačati vaše aktivnosti na polju građevinske industrije.

Bićete u mogućnosti da odete na jedno poslovno putovanje koje bi doprinelo značajnom razvoju i ostvarenju vaših dugoročnih poslovnih projekata. Merkur kreće retrogradno 17. februara i remeti vaše saradničke odnose. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom i otvoriće vam mogućnosti za ostvarenje velikog uspeha na polju trgovačke razmene sa inostranim firmama. Uspeh vas očekuje ako se bavite turizmom, transportom robe i putnika na duže relacije, kao i ako ste stručnjak u oblasti dizajna i IT tehnologija. Trigon Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane pogodnosti za uspon na bolje poslovne pozicije. Imaćete plodne ideje kako da sebe istaknete i uspećete u tome. Krajem februara će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što je povoljan period za nastavak razrade planova koje ste ranije morali da odložite. Obratite više pažnje na ono što vam deluje nejasno i izbegavajte sumnjive poslovne poteze. Nezaposleni Bikovi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima industrije i u velikim firmama. Vaše iskustvo u oblasti gde ste stručni će igrati ključnu ulogu kod zapošljavanja.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun uzajamne pažnje u prvoj polovini februara. Nalazićete bolji pristup jedno drugom i umećete da motivišete partnera za zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Imaćete slična razmišljanja o raznim temama i razmatraćete zajedničke planove koje biste mogli da ostvarite zajedničkim snagama. U drugoj polovini februara će vam se pružiti mogućnost da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se potpuno posvetite jedno drugom i da ostvarite nešto što ste duže vreme želeli. Trigon Marsa sa Uranom doneće vam nove ideje o unošenju onoga što vam je neophodno u odnosu sa voljenom osobom, a to će i vašem partneru izuzetno odgovarati.

Ako ste slobodni:

Vaša zainteresovanost za ulazak u novu emotivnu vezu biće slabija nego obično. Jedno vreme će vam prijati samoća i povremeno ćete samo izlaziti ili se viđati sa bliskim prijateljima. Sredinom februara ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam otvoreno pokazati da joj se sviđate. Otkrićete kako imate slične životne stavove i očekivanja, kao i slična interesovanja. Počećete da se viđate i za kratko vreme ćete postati bliski. Ubrzo ćete započeti emotivnu vezu. Stariji Bikovi će nastaviti da se viđaju sa osobom koju su upoznali ranije i koja ih zanima kao potencijalni emotivni partner. Bićete strpljivi, a vaša simpatija će postati otvorena prema vama i pokazaće vam da je spremna za vezu.

ZDRAVLJE

Potrebno je da budete fizički aktivni i da svakodnevno radite lakše fizičke vežbe. Dovoljno je i da sat vremena dnevno šetate ako niste raspoloženi za neke konkretnije fizičke aktivnosti. Vitalnost će vam biti stabilna. U trećoj dekadi februara je moguć pad imuniteta, kao i loša cirkulacija. Biće vam osetljiv urinarni trakt. Proverite holesterol u krvi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži povrće i voće u većoj količini koje možete jesti sirovo i kuvano. Takođe možete češće praviti mikseve od voća i povrća koje možete uz pomoć blendera da pripremate. Prijaće vam i ceđeni voćni sokovi. Meso uzimajte umereno, a češće jedite ribu. Testenine i sireve možete uzimati povremeno. Izbegavajte slatkiše.

SREĆNI BROJEVI

8, 11, 17, 20, 23

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa