in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

RAK ♋

Venera će na početku februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom i doneće vam mogućnost da proširite saradnju sa partnerima iz inostranstva, kao i da proširite ponudu proizvoda ako se bavite trgovinom robom iz uvoza. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite trgovinom građevinskim materijalnom, aparatima za domaćinstvo i novijim dostignućima iz oblasti tehnologije. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i zahtevaće da se sa više pažnje posvetite pregovorima oko velikih i značajnih projekata. Nailazićete na nepovoljne uslove i na promenljive okolnosti. Astrološki aspekt Merkura sa Uranom će vam doneti početak nove saradnje koja će se pokazati isplativom i korisnom. Venera će ući u znak Ovna i vaše polje posla 7. februara. Ovo će zahtevati da se posvetite ozbiljno odnosima sa kolegama, podređenima, saradnicima i klijentima. Ako se bavite dizajnom ili lepotom nailazićete na zahtevne klijente i komplikovane situacije u radu.

Mars 16. februara ulazi u znak Jarca što će vas motivisati da više napora uložite u zajedničke projekte. Uspeh ćete postići na polju javnosti. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara i otežaće vaše kontakte sa inostranim partnerima, a imaćete teškoća ako se bavite transportom robe na duge relacije. Jedan poslovni put ćete morati da odložite zbog nepovoljnih okolnosti. Astrološki aspekt Jupitera sa Neptunom 20. februara doneće vam mogućnost velikog uspeha u javnim oblastima. Bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti i steknete viši stepen kvalifikacija u vašem poslu. Očekuje vas važna podrška od finansijskih ustanova za nastavak jednog ključnog projekta. Astrološki aspekt Marsa sa Uranom će uticati na poboljšanje saradničkih odnosa i doneće vam neočekivanu priliku za početak saradnje koja će biti dugoročna i koja će vam se višestruko isplatiti. Nezaposleni Rakovi će imati povoljne prilike za dobijanje novog posla u oblastima prosvete, izdavaštva, turizma, transporta, javnosti i pravnih poslova.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Astrološki aspektVenere sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju ljubavi na početku februara će vam doneti ostvarenje lepih želja i učiniti vas prilagodljivim u odnosima sa voljenom osobom. Vaše veza će biti stabilna. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati svu potrebnu pažnju i bićete posvećeni radu na ostvarenju zajedničkih planova i želja. Mars sredinom februara ulazi u znak Jarca i vaše polje ljubavi, što će uneti više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Vaš partner će pokazivati pojačanu strastvenost, što će vama posebno prijati. Astrološki aspektJupitera sa Neptunom omogućiće vam da odete na zajedničko putovanje koje oboje priželjkujete već duže vreme. Očekuje vas odličan provod.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba koje su poreklom iz inostranstva ili tamo žive. Mogućnost da ih upoznate imaćete preko društvenih mreža na prvom mestu, kao i preko zajedničkih prijatelja. Jedna osoba će vam posebno privući pažnju jer ćete otkriti da se oboje jedno drugom dopadate. Astrološki aspektJupitera sa Neptunom će vam doneti veliku šansu da započnete vezu sa osobom koja može da se pokaže kao vaš životni partner. Daljina vam neće smetati i naći ćete način da vezu održavate u budućnosti. Nešto stariji Rakovi će u trećoj dekadi februara biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u prethodnom mesecu. Iskoristite priliku koja će vam se pružiti jer će se pokazati da je to dobitna kombinacija. Bićete srećni.

ZDRAVLJE

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja jer ćete imati dobar osećaj šta je vašem organizmu potrebno kako bi vaš imunitet i kondicija bili u dobroj formi. Više ćete se kretati i bićete fizički aktivni, odmaraćete se dovoljno i izbegavaćete bilo šta što bi moglo štetno da deluje na vaše zdravlje. Manje smetnje su moguće sa cirkulacijom i zglobovima. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija i namirnica koje su pune vitamina. Na prvom mestu je potrebno da jedete više voća, posebno citrusa kao što su mandarine, ali i ananas, kivi, banane, avokado, suvo grožđe, sušene smokve i urme. Obavezno jedite kuvano povrće, ribu, sireve i integralne žitarice. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i alkoholna pića.

SREĆNI BROJEVI

5, 12, 19, 21, 26

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa