in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

DEVICA ♍

Venera će početkom februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom i omogućiti vam da ostvarite značajan napredak u svemu što je povezano sa kreativnošću i javnim nastupima. Ostvarićete stabilne odnose sa jednim poslovnim partnerom i siguran uspeh u jednom velikom i dugoročnom projektu što će vam uvećati zaradu. Merkur će 3. februara ući u znak Riba i doneće vam teškoće u poslovnim kontaktima. Biće potrebno da više pažnje obratite na planiranje i dogovaranje jer ćete nailaziti na promenljive i nestabilne okolnosti. Ne verujte drugima na reč, već sve rešavajte preko pravno važećih ugovora, ali obavezno proverite detaljno sve stavke kako ne biste kasnije imali teškoća zbog pokušaja podvale sa nečije strane. Venera 7. februara ulazi u znak Ovna, a kako je u ovom znaku u izgonu, doneće vam teškoće na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete i ulazite u kredite.

Mars će 16. februara ući u znak Jarca gde je egzaltiran i to će vam omogućiti da se pozabavite uspešno onim delovima radnih zadataka koje najmanje volite da radite ali je neophodno. Merkur će 17. februara krenuti retrogradno. Na polju javnosti, u držanju poslovnih prezentacija, u odnosima sa poslovnim partnerima kao i u pravnim pitanjima nailazićete na zastoje i teškoće. Ovo nije povoljno vreme za sklapanje novih poslovnih ugovora. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom i doneće vam srećne okolnosti koje će vam omogućiti da povučete u pravo vreme pravi potez i ostvarite značajne dobitke. To će podrazumevati ulazak u neku vrstu rizika ali će vam se isplatiti. Trigon Marsa sa Uranom će vam doneti neočekivanu podršku za realizaciju jedne plodne ideje, a retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da započnete posao koji će vam doneti dobitke. Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima prava, ekonomije, u javnom sektoru, kao i u prosveti. Ako imate kreativne ideje, dobićete dobro plaćeni honorarni posao.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Astrološki aspekt Venere sa Plutonom i Saturnom na početku februara donosi vam stabilnost i sklad u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke, zabavu i intimu. Na polju međusobne komunikacije može da dođe do povremenih nesporazuma. Povremeno može da se javi i ljubomora u vašem odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini februara će vam se pružiti šansa za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva zahvaljujući astrološkom aspektu Jupitera sa Neptunom. Jasno ćete osećati potrebe vašeg partnera i vaš odnos će dobiti značajno na kvalitetu. Pružaćete jedno drugom iskrene i duboke emocije, kao i svu potrebnu podršku i pažnju. Oboje ćete se osećati srećno i ispunjeno.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim prikrivenim strastima i stabilnim karakterom. Otkrićete da imate mnogo toga zajedničkog i doći će do obostrane snažne zaljubljenosti. Bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete ali se nećete razočarati. U drugoj polovini februara ćete već biti vrlo bliski i počeće i emocije da se bude. Ući ćete u emotivnu vezu koja će opravdati sva vaša očekivanja i koja ima izgleda da bude skladna i trajna. Nešto starije Device će upoznati osobu koju će doživeti kao srodnu dušu i sa kojom će imati velike šanse da uđu u skladnu emotivnu vezu koja će im doneti stabilnost i ostvarenje velikih želja u ljubavi. Neočekivane pogodnosti će vas pratiti.

ZDRAVLJE

Mada će vam zdravlje biti većim delom februara stabilno, u prve dve dekade ćete biti podložni smetnjama u vidu artritisa, kao i variranju krvnog pritiska, pa vam se preporučuje da češće kontrolišete krvni pritisak, da izbegavate velike napore i da se redovno odmarate. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i provodite više vremena u šetnji. Potrebno je da vaša ishrana sadrži namirnice sa vlaknima koje poboljšavaju varenje, kao i namirnice koje sadrže antioksidanse. To su od povrća brokoli, sušeni grašak, sočivo, cvekla i šargarepa. Od voća su vam neophodni nar, pomorandža i jabuka. Jedite orašaste plodove, badem i čia semenke. Uzimajte crnu čokoladu, alge i vitamine A i E.

SREĆNI BROJEVI

6, 11, 17, 21, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa