in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

VAGA ♎

Venera će početkom februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom i doneće vam mogućnost da unapredite vaše uslužne poslove. Napredak ćete ostvariti ako se bavite privatnim poslom, građevinarstvom, prometom nekretnina, trgovinom energetskim resursima ili poljoprivrednim proizvodima. Na polju usluga ćete ostvariti stabilnije poslovanje i privući ćete više korisnika jer ćete naći način da se prilagodite njihovim potrebama. Merkur će 3. februara ući u znak Riba gde je u izgonu i to će od vas zahtevati da promenite planove i drugačije organizujete one delove vaših usluga gde imate teškoća i gde je manji promet. Nešto što se pokazalo neisplativo ćete izbaciti iz ponude. Na taj način ćete postići bolju zaradu, a imaćete i plodne ideje šta je najbolje da radite. Venera će 7. februara ući u znak Ovna, a kako je tu u izgonu, to će od vas zahtevati da više pažnje posvetite poslovnim partnerima i zajedničkim poslovima. Bićete primorani da rešavate teškoće. Ovaj mesec vam nije pogodan za sklapanje novih poslovnih ugovora niti za ulazak u nova finansijska partnerstva.

Mars će 16. februara ući u znak Jarca gde je egzaltiran i doneće vam više energije kao i povoljnih mogućnosti da postignete sve rokove na vreme. Merkur će 17. februara krenuti retrogradno, što će se nepovoljno odraziti na vaše polje usluga i odnose sa kolegama na poslu. Imaćete otežanu saradnju i zastoje u ostvarivanju planiranih zadataka. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj u šta da investirate. Bićete u mogućnosti da nabavite nova sredstva za rad, a očekuje vas uspeh u oblasti nekretnina. Ovo vam može doneti vlasništvo nad nekretninom koja će biti sedište vašeg posla ili proizvodnog pogona. Ostvarićete neočekivano dobar obrt sredstava, što će uvećati vašu zaradu. Nezaposlene Vage će dobiti priliku da započnu privatni biznis. Mogućnost da se zaposle imaće najviše u privatnom sektoru, industriji i oblasti građevinarstva.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Venera će 7. februara ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi i braka. To će vas navesti da više pažnje poklanjate svom emotivnom partneru, od koga ćete očekivati više podrške. Voljena osoba, s druge strane, neće imati dovoljno spremnosti da vam se posveti onoliko koliko to vama bude potrebno. To može dovesti do napetosti i prolaznog zahlađenja u odnosu. Treća dekada februara vam donosi više sklada u odnosima sa partnerom i članovima porodice. Pružiće vam se mogućnosti da poboljšate nešto u okviru svog doma i bićete složni oko toga. Moguća je kupovina nečega što vam je neophodno u domu. Oko svega ćete se dobro razumeti, pa je ovo povoljan period za razgovor o zajedničkim planovima za budućnost.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da budete više u pokretu, da izlazite i da se zabavljate. Prva polovina februara vam donosi mogućnost ulaska u jednu avanturu koja će biti dosta uzbudljiva sa osobom koja je strastvene prirode, a upravo to je ono što će vas njoj privući i što će vam odgovarati. Otkrićete da vam ta osoba odgovara i za nešto više od avanture i osim strasti, pojaviće se i obostrana osećanja. Vaš partner za sada neće biti spreman za ozbiljnu vezu ali ćete ostvariti više bliskosti. Starije Vage će biti sklone zaljubljivanju. Upoznaćete više različitih osoba koje će pokazati da žele da sa vama započnu vezu. Vama će više odgovarati avanture. Biće vam ubrzo jasno da je to i najviše što možete da ostvarite sa njima.

ZDRAVLJE

Tokom februara ćete biti osetljivog zdravlja, zbog čega je važno da preduzmete preventivne mere, kao što je pravilna ishrana, više kretanja, redovan odmor, a dobro bi vam došlo i da odete na preventivni zdravstveni pregled. Biće vam osetljiva cirkulacija, može doći do variranja krvnog pritiska i do smetnji hormonskog i meteoropatskog tipa. Vaša ishrana treba da sadrži gradivne namirnice, pune proteina i vitamina. Ribu i meso možete češće da uzimate, mada je bolje da meso jedete kuvano, umesto pečeno i na roštilju. Od povrća jedite što više graška, zelene salate, spanaća, brokolija i sočiva. Voće jedite sveže i sušeno, posebno smokve i jabuke. Izbegavajte brzu hranu. Sireve jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI

7, 13, 18, 21, 26

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa