in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

ŠKORPIJA ♏

Venera će na početku februara praviti astrološki aspekt sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti napredak u pregovorima oko kreativnih projekata, a ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom, ugostiteljstvom i zabavom. Imaćete dobar osćeaj kako da pristupite sagovornicima i kako da predstavite važne predloge i prioritetne projekte za koje očekujete podršku. U velikim i dugoročnim projektima dobićete i finansijsku podršku. Merkur će 3. februara ući u znak Riba gde je u izgonu, pa ćete morati da izbegavate upuštanje u rizične poslove, posebno one koji zahtevaju veće investicije. Neočekivane pogodnosti imaćete na polju javnosti. Uspešno ćete se dogovoriti sa jednim poslovnim partnerom oko zajedničkog projekta. Venera će 7. februara ući u znak Ovna, a kako je ovde slaba biće neophodno da se posvetite unapređenju vaših usluga, kako biste izbegli nezadovoljne klijente.

Ulazak Marsa u znak Jarca 16. februara doneće vam pojačane aktivnosti na polju komunikacija, trgovine i saobraćaja. Bićete dobro organizovani u obavljanju prioritetnih radnih zadataka. Merkur će 17. februara krenuti retrogradno i doneće vam smetnje i zastoje u poslovima koji su povezani sa kreativnošću, dizajnom, obrazovanjem i modernim tehnologijama. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj kako da postignete sporazum o saradnji koja će se pokazati isplativom na duži rok. Sklopićete unosne sporazume iz oblasti trgovine, obrazovanja, kreativnih inovacija, što vam donosi i ulazak u rizik ali će vam se to višestruko isplatiti. Poboljšanja vas očekuju i u poslovnim partnerstvima. Projekti koje budete predstavili naići će na odobravanje i značajnu podršku. Jedino dogovori oko proširenja vaših usluga neće naići na dobar prijem i moraćete da ih odložite. Nezaposleni Škorpioni će uspeti da dobiju posao u oblastima trgovine i komunikacija. Najviše će biti tražene vaše prodajne veštine. Honorarni posao možete dobiti ako ste kreativni.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Astrološki aspekt Venere sa Plutonom i Saturnom na početku meseca doneće vam važne razgovore sa voljenom osobom gde ćete razmatrati zajedničke planove za budućnost. Oko svega ćete se dobro razumeti i bićete složni, a vaši dogovori će funkcionisati stabilno i bićete u mogućnosti da ono najvažnije što se dogovorite postignete zajedničkim zalaganjem. Druga polovina februara će vam doneti neočekivane pogodnosti za poboljšanje vašeg odnosa sa voljenom osobom. Imaćete plodne ideje kakve inovacije da unesete u vašu vezu oko čega ćete se lako složiti sa partnerom. Očekuje vas pravo osveženje koje će i vas i vašeg partnera motivisati da vašu vezu podignete na viši nivo. Imaćete puno razonode i zabave.

Ako ste slobodni:

Ovog meseca ćete želeti da nađete odgovarajuću osobu za ozbiljnu vezu. Kako već postoji bar dvoje potencijalnih kandidata, razmišljaćete kako da nastupite i koga da odaberete. Sredinom februara imaćete susret sa osobom koja će vas privući poput magneta. Oboje ćete jedno u drugome probuditi strasti i iznenada, neplanski, ući ćete u intimni odnos. Otkrićete da se dobro slažete u mnogim stvarima i da se još bolje razumete. Ovo može da bude veza koju ste želeli. Stariji Škorpioni će biti istrajni u pokušajima da privuku pažnju i dopadnu se osobi koja ih duže vreme privlači. Odjednom će, posle dužeg vremena ignorisanja, druga osoba odgovoriti na vaša udvaranja i vrlo brzo ćete započeti novu vezu.

ZDRAVLJE

Očekuje vas najvećim delom februara dobro zdravlje. Bićete u dobroj kondiciji koju ćete održavati svakodnevnim fizičkim aktivnostima. Odlazak u teretanu ili neki drugi vid fizičkih vežbi biće nešto što nećete propuštati i za šta ćete biti dovoljno motivisani. Izbegavajte duži boravak napolju kada je vazduh zagađen i češće izlazite u prirodu gde je vazduh čist. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija kao što su integralne žitarice i testenine. Potrebno vam je više mesa, ribe, jaja i sireva. Od povrća jedite spanać, grašak, sočivo, celer i kiseli kupus. Od voća će vam prijati sušene smokve i urme, kao i sveže jabuke i pomorandže. Jedite kikiriki, semenke suncokreta i bundeve. Pijte mineralnu vodu.

SREĆNI BROJEVI

1, 6, 12, 19, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa