in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2020: SAZNAJ HOĆEŠ LI OSTATI SAMA ILI ĆEŠ KONAČNO UPOZNATI GOSPODINA PRAVOG

STRELAC ♐

Venera početkom februara pravi trigon sa Plutonom i Saturnom i donosi vam pogodnosti da ostvarite dobitke zahvaljujući vašoj veštini investiranja. Najviše koristi ćete imati od investiranja u sredstva za rad, u poljoprivrednu industriju, građevinarstvo i energetske resurse kao što su nafta i električna energija. Dobici vas očekuju i ako se bavite prometom nekretnina ili privatnim biznisom. Merkur će 3. februara ući u znak Riba gde je u izgonu, što će vas ometati u dovršavanju radnih zadataka u predviđenom roku. Biće vam teško da se organizujete i da uspostavite dobru saradnju sa drugima. Imaćete ideje kako da poboljšate promet u sektoru usluga, u čemu ćete uspeti. Venera će 7. februara ući u znak Ovna gde je izgonu, što će vas usporavati u realizaciji poslova koji su povezani sa kreativnim projektima i lepotom. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite dizajnom, kozmetikom, prosvetom i ugostiteljstvom.

Mars će 16. februara ući u znak Jarca gde je egzaltiran i usmeriće vaše napore ka poboljšanju finansijskog stanja, što će vam doneti bolju zaradu do kraja meseca. Merkur će krenuti retrogradno 17. februara i dovešće do odlaganja završetak jednog ili više projekata i više radnih zadataka. Usporiće vas nesporazumi u komunikaciji i dogovorima, a isto tako i kašnjenje u rokovima vaših kooperanata. Jupiter će 20. februara praviti astrološki aspekt sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da uvećate vaše finansijsko stanje i povući ćete dobitne poteze u pravo vreme. Vaša intuicija će vam umnogome pomoći kao i vaša veština u investicijama i praćenju tokova novca na berzama. Trigon Marsa sa Uranom će vam doneti neočekivana poboljšanja na polju usluga i zadovoljne klijente. U ovom periodu je važno da izbegavate da ulazite u rizične poslove i investicije i da se držite sigurnog pravca. Nezaposleni Strelčevi će imati mogućnost da dobiju novi posao u sektoru finansija i usluga. Ako imate veštine u oblastima informacionih tehnologija biće vam lako da se zaposlite.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući astrološkom aspektu Merkura sa Uranom u prvoj dekadi februara imaćete ideje kakve promene i novine da unesete u vašu emotivnu vezu da biste poboljšali njen kvalitet. Vaš partner će sa oduševljenjem prihvatiti vaše predloge. Potrebno je da više pažnje obratite na međusobnu komunikaciju jer može doći do prolaznih nesporazuma oko svakodnevnih sitnica. Merkur će u drugoj polovini februara krenuti retrogradno i doneće vam teškoće oko ostvarivanja zajedničkih planova u vezi doma i porodice. To može dovesti do zahlađenja u vašim odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će delovati ćutljivo i povučeno, dok će vama trebati više podrške sa njegove strane. Razumećete se bolje krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi februara upoznati osobu sa kojom ćete od samog početka imati iskrenu i otvorenu komunikaciju o raznima temama koje vas oboje zanimaju. Počećete da izlazite i da se viđate ali će sredinom meseca vaša simpatija početi da se povlači i delovaće neodlučno. Mogući su i nesporazumi koji će stvarati napetost u odnosu. Krajem meseca, kada Merkur bude pravio retrogradnu konjunkciju sa Suncem započećete vezu. Nešto stariji Strelci će uložiti mnogo truda da privuku pažnju osobi u koju su duže vreme zaljubljeni, a koja se i dalje drži na distanci. Kada vam već bude delovalo da ćete pretrpeti neuspeh, doći će do pozitivnog preokreta i ući ćete u vezu.

ZDRAVLJE

Tokom većeg dela februara bićete osetljivog zdravlja i zbog toga je važno da održavate kondiciju u formi tako što ćete se više kretati. Bilo bi vam od koristi da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vežbama. Bićete pojačano pod stresom, a moguće su i glavobolje, pojačani umor i loša cirkulacija. Kontrolišite krvni pritisak i nivo šećera u krvi. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu punu proteina i vitamina. Vašem organizmu su potrebni minerali koje možete unositi putem mineralne vode i kalcijuma. Potreban vam je D vitamin i magnezijum. Jedite što više voća i povrća, kao i ribu. Izbegavajte brzu hranu, slatkiše, alkoholna pića i suhomesnate proizvode. Jogurt, sir i žitarice jedite umereno.

SREĆNI BROJEVI

3, 10, 16, 18, 24

NEDELJNI HOROSKOP OD 3. DO 9. FEBRUARA 2020: ONI U VEZAMA MALO ĆE SE DISTANCIRATI JEDNO OD DRUGOG…

ŽENA DEVICA: Evo zašto je baš ona najženstveniji znak horoskopa