in

VELIKI LJUBAVNI I ŽIVOTNI HOROSKOP ZA MART 2020: DOŠLO JE VRIJEME ZA ČISTKU U ŽIVOTU A NOVA LJUBAV TI KUCA NA VRATA

JARAC ♑

POSAO

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Saturnom i usporiće vas u razvoju planova povezanih sa dugoročnim poslovima. Jedan rok ćete morati da pomerite jer će vam nedostajati sredstva. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i industrijom. Merkur će se vratiti retrogradno u znak Vodolije i otežaće priliv novca na vaš račun. To će vas primorati da ponovo poradite na vašim finansijskim planovima i da unesete neophodne promene. Tokom prve dekade marta izbegavajte nove investicije i budite štedljivi. Venera 5. marta ulazi u znak Bika gde je u sedištu. Ovo će povoljno uticati na razvoj vaših ideja kako da poboljšate svoje poslovanje i ostvarite bolji profit. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove projekte na polju dizajna, zabave, ugostiteljstva i obrazovanja. Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam bolji osećaj kako da pristupite važnim osobama u pregovorima koje vodite i kako da izbegnete moguće zamke.

Merkur će 10. marta krenuti direktno, pa ćete uspeti da polako rešavate zaostala finansijska dugovanja. Se*stil Sunca sa Jupiterom i Plutonom će vam omogućiti napredak u pregovorima i doneće vam više uspeha na polju saobraćaja, trgovine i komunikacija. Konjunkcija Marsa sa Jupiterom u vašem znaku će staviti na test vaše sposobnosti da rukovodite sektorom za koji ste predloženi. To će za vas biti ozbiljan izazov jer ćete morati da dokažete vaše veštine i preteknete ostale kandidate za tu funkciju. Saturn će ući u znak Vodolije 22. marta i otvoriće vam mogućnosti za nove dugoročne investicije koje bi vam mogle doneti stabilnu finansijsku situaciju i omogućiti proširenje vaše poslovne ponude. Čak i ako uđete u pomalo rizične investicije, poslužiće vas srećne okolnosti. Bolja zarada i unapređenje su mogući. Nezaposleni Jarčevi će imati najaviše mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, savremenih tehnologija, kao što su grafički dizajn i programiranje, kao i u trgovini.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Pružiće vam se mogućnosti da poboljšate vaš odnos sa voljenom osobom tako što ćete pokazivati svoje emocije češće nego obično i bićete spremni da pružate više podrške i razumevanja. Aktivno ćete raditi na ostvarenju zajedničkih planova i naći ćete način da svom partneru ispunite jednu veliku želju. Poradićete i na ulepšavanju zajedničkog prostora u domu. Druga polovina marta doneće vam mogućnosti da češće putujete i odlazite na zajednička vikend putovanja. Očekuje vas zabava koju ćete oboje zajedno osmišljavati i u kojoj ćete uživati. Najviše će vas zanimati odlasci u prirodu, izlete, kao i u restorane gde ćete moći da se opustite u intimnoj atmosferi. Pokazaćete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je senzualne prirode, puna nesvakidašnjih i zanimljivih ideja, a koja će pokazati otvoreno zanimanje za vas. Otkrićete kako imate mnogo toga zajedničkog i da imate slične potrebe za zabavom. Ubrzo će da se pojave i obostrane emocije. Doći će do postepenog emotivnog zbližavanja. Kako ćete jedno drugo snažno fizički privlačiti, strasti će biti pojačane, pa pazite da to ne izmakne kontroli. Započećete skladnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će ostaviti pozitivan utisak na osobu koja im se dopada i počeće češće da se viđaju sa njom. Druga strana će biti više zainteresovana za strastvenu avanturu nego za ulazak u vezu, ali vama to neće mnogo smetati.

ZDRAVLJE

Prva dekada marta donosi vam osetljivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, artritisu, reumatskim smetnjama i pojačanoj osetljivosti na stres. Potrebno je da se više odmarate. Od druge dekade pa do kraja meseca će vam zdravlje postepeno jačati. Poželjno je da se više krećete i da praktikujete povremene izlete u prirodu. Neophodan vam je čist vazduh. Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže vlakna, kao što su grašak, pasulja, šargarepa, boranija, brokoli, krompir i kukuruz. Zelenu salatu možete svakodnevno imati na jelovniku. Od voća će vam prijati jabuke, mandarine, grejpfrut i kivi. Za doručak vam se preporučuju zobene pahuljice. Ribu i belo pileće meso jedite redovno.

SREĆNI BROJEVI

6, 10, 15, 18, 23

ČESTO KUPUJEŠ STVARI KOJE TI NE TREBAJU? VJEROJATNO PRIPADAŠ NEKOM OD OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2020: DANAS MOŽE DOĆI DO SVAĐA I RAZMIRICA SA VOLJENOM OSOBOM